Connect with us

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ελένη Τοπαλούδη, σοκ: Ποιοι την είχαν ξανά βι@σει πριν τη δoλοφοvία. Τρίτο πρόσωπο κλειδί, λάθος Αρχών

Ποιες οι αποκαλύψεις για Ελένη Τοπαλούδη;Ο δικηγόρος και θείος της Ελένης Τοπαλούδη, της 21χρονης που δ0λοφοvήθηκε στη Ρόδο έκανε χθες αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα, σχετικά με όλα όσα είχε βιώσει η 21χρονη και επιβεβαίωσε ότι η κοπέλα είχε πέσει και πάλι θύμα βι@σμού.Ο Ευάγγελος Γκιουγκής μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» και αφηγήθηκε το συμβάν κακοποίησης ενώ κατόπιν το λόγο πήρε και ο πατέρας της.

«Πιθανόν να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στη δ0λοφοvία της άτυχης Ελένης. Η Ελένη Τοπαλούδη πριν από ένα χρόνο είχε βι@στεί από τρεις άντρες και την εκβίαζαν με βίντεο. Πήγε να καταγγείλει το συγκεκριμένο περιστατικό στην αστυνομία μαζί με τρεις φίλες της κι όχι μόνη της.

Αυτό έγινε μια εβδομάδα αργότερα από το βi ασμό, όπου της είπαν οι αστυνομικοί τότε, ότι δεν θα μπορέσει να αποδείξει η ίδια ότι έγινε η συγκεκριμένη πράξη του βi @σμού οπότε δεν έχει κανένα νόημα να καταθέσει. Η Ελένη Τοπαλούδη δεν το είπε ποτέ στους γονείς της.Την μεθύσανε την Ελένη Τοπαλούδη εκείνο το βράδυ, δεν ξέρω τι μπορεί να της έριξαν στο ποτό που ήπιε αλλά η κοπέλα ήταν μεθυσμένη, όπως μας τα εξομολογήθηκε η φιλενάδα της. Αφήνουν τη φίλη και πάνε την Ελένη στο σπίτι της, αυτοί οι τρεις άντρες όπου και τη βi @σαν. Αυτό το περιστατικό δεν έχει τελειώσει, τώρα ανοίγει», αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα ο δικηγόρος και θείος της Ελένης, Ευάγγελος Γκιουγκής.

Διαβάστε ακόμα:   Τρίκαλα: Δάκρυα, οργή και… Παντελίδης στην κηδεία του 30χρονου (video)

«Πέρασε μεγάλα βασανιστήρια η Ελένη Τοπαλούδη πριν ξεψυχήσει. Ταξίδεψε στο θάvατο εξαιτίας της εγκληματικής συμπεριφοράς και των δυο. Και οι δυο συμμετέχουν στο έγkλημα και οι δυο τη γρονθοκοπούν και οι δυο τη ξεγυμvώνουν και οι δυο τη βι@ζουν και οι δυο την κουβαλάνε και την πετούν στη θάλασσα. Εκτός από τα γρονθοκοπήματα έχουμε και τα σημάδια στραγγαλισμού.

Στη συνέχεια παίρνει ο ένας το σίδερο και τη χτυπούν στο κεφάλι με αποτέλεσμα να κοπεί το αυτί της, να προκληθεί εσωτερική αιμορραγία και να υπάρχουν κρανιοεγεκεφαλικές κακώσεις. Παρόλα αυτά η Ελένη Τοπαλούδη έχει τις αισθήσεις της, το δωμάτιο ήταν γεμάτο από αίμα της Ελένης, τα σεντόνια, τα ρούχα της όπου και τα πέταξαν στη θάλασσα.

Πέρασε μεγάλα βασανιστήρια η Ελένη. Αντιστάθηκε στις ανώμαλες ορέξεις αυτών των δυο ατόμων. Μιλάμε για μια βαρβαρότητα που φέρει κτηνώδη αντρισμό, βασανισμό, βi @σμό και μετά το θάvατο. Αυτό ήταν το μαρτύριο της Ελένης τη νύχτα εκείνη. Η Ελένη Τοπαλούδη εξαναγκάστηκε σε σ@ξου@λικό όργιο, αντιστάθηκε και τη δ0λοφόvησαν άγρια», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Διαβάστε ακόμα:   Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Τι έκανε η οικογένεια μετά την εύρεση και νέου DNA στα νύχια και το μπουφάν της;

«Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις μέσα από ιστοσελίδες και κάποιες καταγγελίες για κύκλωμα εκβιαστών. Για το λόγο αυτό, παρακαλώ όλους όσους γνωρίζουν, ή όσα παιδιά έχουν υποστεί τέτοιου είδους απειλές να μιλήσουν, να μην ντραπούν και φοβηθούν όπως έκανε η Ελένη Τοπαλούδη. Στο παιδί μου κάτι συνέβαινε, αλλά μάλλον ντρεπόταν να μου το πει και έγινε έρμαιο αιμοβόρων ανθρώπων. Η Ελένη ήταν ένα ευκολόπιστο άτομο και αυτό της κόστισε τη ζωή. Το παιδί μου βασανιζόταν κι όμως είχε το σθένος να αντισταθεί», τόνισε έπειτα, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης.

Όπως αποκαλύπτεται από τις καταθέσεις οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφία η Ελένη Τοπαλούδη φοβόταν 3 άτομα, που την είχαν βi @σει και κυκλοφορούσαν ελεύθερα. Το μυστικό της το είχε εκμυστηρευτεί σε ελάχιστους φίλους της, μαζί με την ανησυχία της πως θα προσπαθήσουν να της κάνουν κακό.

Το δεύτερο γεγονός το οποίο είχε επηρεάσει τη 21χρονη κοπέλα Ελένη Τοπαλούδη, με βάση τις συμφοιτητριές της ήταν ο αιφνίδιος θάvατ0 ς της κολλητής της φίλης σε ένα δυστύχημα. Έπειτα, η Ελένη προσπάθησε να ορθοποδήσει αλλά τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν. Ο πατέρας της άτυχης Ελένης ξεσπά μετά τα όσα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και τονίζει πως στο νησί της Ρόδου δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα που βi @ζει και στη συνέχεια εκβιάζει νεαρά κορίτσια.Πάνω σε αυτό έρχονται και οι πληροφορίες τις οποίες κατέθεσαν 2 άτομα στο Λιμενικό και επισημαίνουν την παρουσία και τρίτου προσώπου στο λευκό βανάκι το οποίο είχε μεταφέρει την Ελένη από τη ζωή στο θάvατο.

Διαβάστε ακόμα:   Θάνατος Κατερίνας Γοργογιάννη: Ο χωρισμός και οι απειλές για αυτοκτονία λίγους μήνες πριν βρεθεί νεκρή - Αυτοχειρία ή έγκλημα;

Πηγή

More in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

To Top