Connect with us

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υπόθεση Παπαγεωργίου: Τραγική φιγούρα η μητέρα του!- “Φάγανε το παιδάκι μου…”

Ραγίζουν καρδιές!

Η τραγική μητέρα όταν κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της εισαγγελέως και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 73χρονο κατηγορούμενο που καθόταν σε διπλανό εδώλιο έστρεψε το πρόσωπο της στην άλλη πλευρά και φώναξε: «Δεν θέλω να βλέπω τον αλήτη, το φονιά… Εγώ φταίω για όλα. Του είχα πει τα πάντα για την περιουσία μας»

Την συγκλονιστική ιστορία απαγωγής του γιου της, Μάριου Παπαγεωργίου, τη σορό του οποίου δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει μέχρι σήμερα, ξεδίπλωσε για μια ακόμη φορά ενώπιον της Δικαιοσύνης, η μητέρα του άτυχου νέου Βαρβάρα Θεοδωράκη. Η τραγική μητέρα με δάκρυα στα μάτια κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας (δεύτερος βαθμός) για την απαγωγή του γιου της, ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου με την έναρξη της δίκης κάλεσε τους κατηγορουμένους να πουν την αλήθεια για την συγκλονιστική αυτή υπόθεση. Διαβάστε παρακάτω….

Έχοντας στο πλευρό της συγγενείς και φίλους, οι οποίοι κρατούσαν στα χέρια τους τη φωτογραφία του αδικοχαμένου νέου, η κυρία Θεοδωράκη άρχισε την κατάθεσή της στο δικαστήριο ξεκινώντας από το ρόλο, που σύμφωνα με την ίδια είχε, ο φερόμενος ως βασικό πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ο 73χρονος οικογενειακός φίλο τους φίλος.

Διαβάστε ακόμα:   Κoρoνoϊός : Χωρίς φρένα η Θεσσαλονίκη με 839 κρούσματα.. στα κόκκινα και η Αττική

«Το παιδί μου το δ0λοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια…Είχα δυο οχιές μέσα στο σπίτι μου και έσκαψαν το λάκκο του παιδιού μου. Φάγανε το παιδάκι μου, δ0λοφόνοι, αλήτες ..» είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η τραγική μητέρα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ημερομηνία εξαφάνισης του γιου της (9/82012) όταν εκείνη δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα από τους απαγωγείς οι οποίοι , είπε, της ζήτησαν λύτρα 620.000 ευρώ.

Η κυρία Θεοδωράκη είπε στο δικαστήριο πως μετά το τηλεφώνημα για λύτρα που δέχθηκε, επικοινώνησε αμέσως με τον 73χρονο κατηγορούμενο, στον οποίο, όπως είπε, είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Η γυναίκα ανέφερε πως ο 73χρονος της είχε πει πως ήταν πράκτορας της CIA και είχε υψηλές γνωριμίες. «Έδειχνε άνθρωπος με κύρος δεν φαινόταν φίδι… Μετά έμαθα ότι δεν είχε κάνει ποτέ φορολογική δήλωση και ζούσε από τις λαμογιές» ανέφερε η ίδια.

Συνεχίζοντας την κατάθεσή της η τραγική μητέρα, ξεσπώντας σε λυγμούς πολλές φορές, ανέφερε ακόμη στο δικαστήριο: «Στον μόνο που είχα εμπιστοσύνη ήταν ο δ0λοφόνος…Θεωρούσα ότι έχω ειδοποιήσει την αστυνομία ειδοποιώντας το δ0λοφόνο…Πιστεύω ότι έβαλαν το παιδί νεkρό στο πορτ παγκάζ …Ζητούσα να του μιλήσω και μου έλεγαν “είναι μακριά” . Με πίεζαν να μαζέψω τα χρήματα . Ήξεραν την περιουσιακή μου κατάσταση… Να μου πείτε , σας παρακαλώ, που βρίσκονται τα κόκαλα του παιδιού μου, να πηγαίνω να του μιλάω …»

Διαβάστε ακόμα:   Έσπρωξε τη γυναίκα του για να σωθεί αυτός από το βυθισμένο πλοίο. Αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική

Μάλιστα, η τραγική μητέρα όταν κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της εισαγγελέως και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 73χρονο κατηγορούμενο που καθόταν σε διπλανό εδώλιο έστρεψε το πρόσωπο της στην άλλη πλευρά και φώναξε: « Δεν θέλω να βλέπω τον αλήτη , το φονιά … Εγώ φταίω για όλα. Του είχα πει τα πάντα για την περιουσία μας».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η κυρία Θεοδωράκη ανέφερε ακόμη πως οι απαγωγείς είπαν σχεδιάσει και την δική της αρπαγή μέσα από το σπίτι της την οποία απέτρεψαν οι αστυνομικοί.

Πρόεδρος: «Πείτε την αλήθεια»

Η δευτεροβάθμια δίκη ξεκίνησε με την πρόεδρο του δικαστηρίου να καλεί τους κατηγορουμένους να πουν την αλήθεια για τη δ0λοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο 2012. «Ακολουθήσατε μια γραμμή στο πρωτόδικο δικαστήριο και ήταν καταδικαστική. Έχετε άλλη μια ευκαιρία να μιλήσετε , ίσως είναι η τελευταία. Η αλήθεια είναι πάντα λυτρωτική για όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος, απευθυνόμενη στους τρεις από τους κατηγορούμενους που κάθισαν σήμερα στο εδώλιο.

Διαβάστε ακόμα:   Ανείπωτο πένθος για τον Γιώργο Ζένιο! Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Υπενθυμίζεται πως σε πρώτο βαθμό ο 73χρονος κατηγορούμενος είχε καταδικασθεί σε ισόβια ενώ η σύζυγος του σε κάθειρξη 18ετών. Στου υπόλοιπους κατηγορούμενους το δικαστήριο επέβαλε ποινές κάθειρξης έως έξι ετών.


Πηγή: www.youweekly.gr

More in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

To Top