Connect with us

ΓΥΝΑΙΚΑ

Κάθε φορά που με θεωρείς δεδομένη, να ξέρεις ότι με χάνεις

Κάθε φορά που θα με θεωρήσεις δεδομένη, να ξέρεις ότι με χάνεις. Κατάφερες να με διώξεις τόσο μακρυά και δεν υπάρχει δρόμος να γυρίσω πίσω.

Με χάνεις σιγά σιγά, ενώ μου υποσχέθηκες ότι δεν θα το κάνεις ποτέ. Κάναμε μια συμφωνία να παραμείνουμε φίλοι, άσχετα με το πως κατέληξε η μας για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο. Αναζητάμε ο ένας την παρέα του άλλου και είναι δύσκολο να πάρει ο καθένας το δρόμο του. Δυστυχώς δεν μπορώ να πολέμάω μόνη μου γι αυτή τη σχέση. Με χάνεις και το χειρότερο είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις.

Με χάνεις κάθε φορά που δεν απαντάς στο τηλέφωνο.

Με κάνεις να νιώθω αβοήθητη και ότι προσπαθώ δίχως λόγο. Ελπίζω να μην θυμάμαι καν τον αριθμό σου κάποια στιγμή και πως δεν θα είσαι αυτός που θα ψάξω, όταν θα έχω την ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον. Κάποτε ένιωσα να με στηρίζεις αλλά αυτό το συναίσθημα πεθαίνει μέσα μου, ολοένα και περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα:   10 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι πάντα όταν νιώθεις μόνη.

Με χάνεις κάθε φορά που με θεωρείς δεδομένη

Ξέρεις ότι πέφτω στα πατώματα πάρα πολύ . Ξέρεις ότι θα έκανα ότι μου ζητούσες. Πάντα ήμουν εκεί αρκεί να το ήθελες, αλλά δεν νιώθω δυστυχώς έτσι πια.

Με χάνεις κάθε φορά που απορρίπτεις την πρόσκληση μου.

Τι συνέβη σε όλα τα όνειρα που κάναμε μαζί; Το ξέρω ότι τα θυμάμαι, εσύ όμως; Είναι τραγικό ότι δεν μπορούμε να πάμε ούτε για ένα . Ξεκάθαρα δεν θες να με βλέπεις πια και θα πρέπει να το αποδεχτώ.

Με χάνεις κάθε φορά που λες ότι μ’ αγαπάς αλλά διαλέγεις άλλη

Θυμάμαι όταν μου μιλούσες όμορφα και διάλεξες εμένα αντί για κάποια άλλη. Εγώ διάλεγα μόνο εσένα και τώρα που δεν είσαι σε θέση να το δείς θέλω να με βρίσω. Με πονάει περισσότερο και από το πιο δυνατό χαστούκι.

Με χάνεις κάθε φορά που δεν απαντάς στο μήνυμά μου

Σου στέλνω επίτηδες μηνύματα για να δω αν με αγνοείς και σε ποιό σημείο. Δεν ξέρω καν γιατί κάνω τον κόπο ενώ ξέρω ότι με αγνοείς επίτηδες.

Διαβάστε ακόμα:   Σπυροπούλου εσύ; Τρομακτική αλλαγή στα μαλλιά η Κωνσταντίνα και… άλλος άνθρωπος!

Με χάνεις όλες εκείνες τις φορές που με κάνεις να κλαίω στη σκέψη ότι δεν είμαι αρκετή για σένα.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο γιατί θέλω να θυμάμαι ότι είσαι αυτός που ήξερα και ερωτεύτηκα. Εκεί που ένιωθα προτεραιότητα, ξαφνικά νιώθω βάρος και στεναχωριέμαι που δεν μπορείς να μου πεις το αντίο. Καλύτερα να γνωρίζω και να είμαι πληγωμένη, παρά να πληγωθώ γιατί υποθέτω σενάρια.Μετά από όλα όσα περάσαμε δεν έχεις καν την αξιοπρέπεια να μου δώσεις τα ίδια. Με κάνεις να νιώθω απίστευτα μόνη μου και βαρέθηκα να περιμένω εδώ για να το συνειδητοποιήσεις. Δεν χρειάζεται να με διώξεις μακρυά, γιατί έχω πάρει την απόφαση να κάνω τη ζωή σου καλύτερη και να φύγω από μόνη μου.

Ξέρω ότι έχεις καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά, όταν έχουμε να μιλήσουμε μέρες. Ξέρω ότι αν μου στείλεις μήνυμα και αδιαφορήσω θα σε πειράξει. Ίσως αναρωτηθείς γιατί δεν είμαι η ίδια που ήμουν κάποτε μαζί σου.Όταν όμως δείς κάποιον άλλο να με αγαπά, θα νιώσεις άσχημα γιατί τότε μόνο θα καταλάβεις τι έχασες. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα υπάρξει εύκολα άλλος, γιατί νιώθω την ανάγκη να μείνω μόνη μου. Θα νιώσεις την ίδια ήττα που νιώθω εδώ και μήνες. Ίσως ξαφνικά θυμηθείς όλους τους λόγους που με αγάπησες και να με αναζητήσεις.

Διαβάστε ακόμα:   ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ! Έτσι έγινε το φρικτό τροχαίο με την μηχανή ξημερώματα παραμονής Χριστουγέννων!

Θα καταλάβεις όμως ότι έφυγα και δεν υπάρχει γυρισμός.

Είναι σειρά σου να νιώσεις άσχημα, να συγχυστείς, να αμφιβάλλεις. Είναι σειρά σου να νιώσεις ότι δεν σε αγαπούν και να αποκτήσεις κι εσύ αναπάντητα γιατί που κανείς δεν θα σου απαντήσει. Είναι σειρά σου να καταλάβεις ότι ήμουν όλα όσα ήθελες και να γυρίσεις πίσω, αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία.Και είναι σειρά μου να σε διώξω. Κατάφερες να με διώξεις τόσο μακρυά και δεν υπάρχει δρόμος να γυρίσω πίσω.Τελειώσαμε.

Χριστίνα

[singleparent]


Πηγή: www.diaforetiko.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΥΝΑΙΚΑ

To Top