Connect with us

Μαγειρική

Τσιζκέικ nutella που δε χρειάζεται φούρνο

Υλικά Συνταγής

  • 300 γραμ. μπισκότα digestive
  • 125 γραμ. βούτυρο
  • 1 μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας
  • 450 γραμ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου
  • 600 γραμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 50 γραμ. άχνη ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

  • Ξεκινάμε το cheesecake nutella, σπάζοντας με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.
  • Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα . Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
  • Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10′.
  • Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε.
  • Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο βίντεο:

πηγη

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαγειρική

To Top