Connect with us

SHOWBIZ

ΧΑΜΟΣ!Ένταση στη δίκη: «Φουντώνει» ο «πόλεμος» Μενεγάκη-Ιακωβίδου.

Σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου προχώρησε πριν από δύο μήνες η Ελένη Μενεγάκη όταν η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» βάλθηκε εναντίον της με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς.

Η θιγμένη Ελένη Μενεγάκη που σπάνια προβαίνει σε αγωγές, νιώθοντας πολύ προσβεβλημένη, δεν έδειξε όλο αυτό το διάστημα τη διάθεση να ρίξει νερό στο κρασί της. Έτσι την Τετάρτη εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της παρουσιάστριας κατά της πρώην βουλευτή της Ν.Δ και δημοσιογράφου.

 
Ζωδιάκια
Private group · 2,132 members
Join Group
Ελάτε και εσείς στην μεγαλύτερη παρέα για τα Ζωδιάκια μας. Καθημερινά αρθράκια και προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
 

Η μεν παρουσιάστρια εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό ενώ από την πλευρά της δημοσιογράφου παρουσιάστηκε να την εκπροσωπήσει ο σύζυγός της, κάτι που σύμφωνα με το «Έθνος» δεν έγινε αποδεκτό από την έδρα. Επικράτησε μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να πείσει τους δικαστές για αναβολή αφού ο δικηγόρος τους Βασίλης Καπερνάρος δεν μπορούσε να παραστεί λόγω του ότι εκδίκαζε άλλη υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα:   Τα νυχτοπερπατήματα της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο με τον... Και δεν είναι ο Ματέο!

«Δεν υπάρχει συναίνεση για να λυθεί το πρόβλημα εξωδίκως, αυτό βλέπω… Ο δικηγόρος της γυναίκας μου, ο κ. Καπερνάρος, βρίσκεται σε άλλη αίθουσα. Ζητούμε αναβολή», δήλωσε αρχικά ο σύζυγός της ενώ στο επίκεντρο των διαλόγων στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν τα προβλήματα που προκάλεσαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη οι δηλώσεις της πρώην βουλευτή.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκης πρότεινε να ζητήσει εκείνος αναβολή, αρκεί να εκδοθεί προσωρινή διαταγή από την έδρα, που θα απαγορεύει στη δημοσιογράφο να αναφερθεί ξανά στο όνομα της παρουσιάστριας.

Η πρόεδρος της έδρας απέρριψε το αίτημα του κ. Αγαπηνού, με αποτέλεσμα η δίκη να ξεκινήσει κανονικά με την εξέταση του μάρτυρα και παραγωγού της παρουσιάστριας Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν.

Ο παραγωγός κατά τη διάρκεια της εξέτασής του εστίασε στα προβλήματα που προέκυψαν στην εκπομπή της παρουσιάστριας του Alpha, μετά τα λεγόμενα της πρώην βουλευτή της ΝΔ.

«Αυτά που ακούστηκαν ήταν βαριά. Φάνηκαν και οι συντελεστές της εκπομπής που τη φιλοξενούν να αιφνιδιάζονται. Θεωρώ ότι ξέφυγε.Μίλησε για ‘στυμμένες λεμονόκουπες’ και έκανε χαρακτηρισμούς. Έθιξε την Ελένη Μενεγάκη. Εμένα, ως παραγωγός που είμαι, μου προκαλείς πρόβλημα. Φανταστείτε τον επόμενο που ήθελα να κλείσω. Να μου ζητάει ρήτρες για να μην τον πετάξουν σαν λεμονόκουπα», είπε ο κ. Ντε Σαρκισιάν, για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος με την έδρας.

Διαβάστε ακόμα:   O γιος της Μενεγάκη μεγάλωσε και είναι κούκλος! - Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που προκάλεσε «πανικό» στα social media!

Πρόεδρος: Στη συνέχεια, η κυρία Ιακωβίδου έκανε κάποια κίνηση;

Μάρτυρας: Δεν την πήρε κάποιο τηλέφωνο. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, για τον οποίο έγινε και το σχόλιο, παραμένει στο μισθολόγιο της εκπομπής. Δεν πετάχτηκε. Έχει άλλη εργασία μέσα στον σταθμό. Κατά την εκτίμησή μου, ήταν τραγική η τοποθέτηση αυτή της κυρίας Ιακωβίδου.

Δικηγόρος: Χαρακτηρίστηκε η Μενεγάκη “παρτάκιας”, “killer” και ανήθικη επαγγελματικά;

Μάρτυρας: Ναι, βεβαίως. Και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ήταν παγωμένοι.

Πρόεδρος: Μόνη της επανερχόταν ή την τσιγκλούσε κάποιος;

Σύζυγος Ιακωβίδου: Αυτά γίνονται πίσω από την κάμερα.

Πρόεδρος: Δεν ακούγεστε κύριε… Μπροστά στην κάμερα, λέμε.

Μάρτυρας: Μπροστά δεν φαινόταν.

Μετά τη λήξη της ακροαματικής διαδικασίας ο σύζυγος της κ. Ιακωβίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η ίδια δεν είχε πρόθεση να θίξει με τα λόγια της την κ. Μενεγάκη.

«Ξέρετε, προσπαθούσε να εκπροσωπήσει τους άνεργους δημοσιογράφους. Η σύζυγός μου μπορεί να κάνει γραπτή δήλωση ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει κανέναν».


Πηγή: www.iapopsi.gr

Continue Reading
You may also like...

More in SHOWBIZ

To Top