Connect with us

Σκέψεις

Είμαι αυτή που βλέπεις. Ή δέξου με ή προχώρα παρακάτω σε παρακαλώ

Της Κατερίνας Κυπρίου

Εγώ μάτια μου, είμαι ακριβώς αυτό που βλέπεις.

Γελάω δυνατά επειδή αυτό μου δίνει ζωή, μη μου το στερήσεις. Αγαπάω απόλυτα και ολοκληρωτικά, πρέπει να αντέξεις. Είμαι πάντοτε ειλικρινής, εμπιστεύσου με. Μισώ το ψέμα, γι’ αυτό πες μου μόνο αλήθειες. Μου αρέσει να περπατώ στη φύση, αλλά μου αρέσει περισσότερο να το κάνω μαζί σου. Είμαι δυνατή, αλλά όταν λυγίζω θα πρέπει να με κρατάς. Δίνομαι απόλυτα, γι’αυτό πρέπει να αφεθείς.Ζηλεύω, αλλά μόνο αν μου δώσεις δικαίωμα, γι ‘αυτό μη μου το δώσεις.Προσβάλλομαι , γι ‘αυτό μη με θίξεις, δεν θα το κάνω ούτε κι εγώ. Λατρεύω τα μου κι αυτό πρέπει να το σεβαστείς.

Αγαπώ ήδη τα δικά σου, το ξέρεις!Νευριάζω συχνά αλλά ποτέ χωρίς λόγο, γι’αυτό θα πρέπει να με αφήνεις να ηρεμώ. Μου περνάει εύκολα, θα δεις!Μετά, θα σου ζητήσω και συγνώμη.Είμαι πιο πιστή και από σκυλί, γι’αυτό μη με προδόσεις. Δαγκώνω επίσης σαν σκυλί.Θα σε κοιτάζω πάντα στα μάτια γιατί έτσι μιλάω εγώ, το ξέρεις. Και λατρεύω που το κάνεις κι εσύ!Αντιπαθώ τους μίζερους και χαίρομαι που δεν είσαι τέτοιος. Δεν θα σε άντεχα, νομίζω ούτε κι εσύ.Μισώ τους αρραβώνες, γάμους και όλες αυτές τις δήθεν συμφωνίες, αλλά θα είμαι πάντα η γυναίκα σου, η ερωμένη σου, η φίλη σου, η σύντροφός σου!

Διαβάστε ακόμα:   Όλα γίνονται στην ώρα τους… Ακόμα και τα θαύματα

Τους φίλους μου, καρδιά μου, τους έχω στη ζωή μου από επιλογή και θα συνεχίσω να τους έχω, γι’αυτό αν κάποιον τον αντιπαθείς, θα πρέπει να ξέρεις ότι εγώ τον αγαπώ και θα αγαπώ και τους δικούς σου.Η μας, μάτια μου, είναι μόνο δική μας, γι’αυτό κάθε τρίτος είναι περιττός. Αυτό, , ισχύει και για τους δυο μας.Το γράψιμο, λεβέντη μου, είναι μέρος της ζωής μου και εκτόνωση, γι’αυτό μη μου θυμώσεις αν σου πω ότι θέλω να πάω κάπου μόνη μου για να γράψω. Θα σεβαστώ κάθε δική σου παρόμοια επιθυμία, εννοείται!Όταν, μου, βγαίνω με τις φίλες μου είναι επειδή το έχω ανάγκη και όχι γιατί ψάχνομαι, ησύχασε δεν κινδυνεύεις!

Ελπίζω ούτε και εγώ. Λατρεύω τις  συζητήσεις και ειδικά μαζί σου, σιχαίνομαι τον μονόλογο, γι’αυτό όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά θα αποχωρώ!Όταν ακούω ένα τραγούδι κλείνω τα μάτια και το τραγουδώ με πάθος. Είναι επειδή μου αρέσει και όχι γιατί μου θυμίζει μια παλιά αγάπη, αυτό να το θυμάσαι!Δεν σου έχω κρύψει τίποτα από τη ζωή μου, ελπίζω ούτε κι εσύ. Δεν μου αρέσουν οι δυσάρεστες εκπλήξεις…Προσπαθώ, αγόρι μου, να σου δείξω τις οδηγίες χρήσης μου, γιατί παρά το ότι είμαστε ακόμα στην αρχή, με έκανες να σε εμπιστευτώ! Μου δίνεις όσα ακριβώς λαχταράει η ψυχή μου! Με κάνεις και πάλι να πιστεύω στους ανθρώπους και μαζί σου γίνομαι κι εγώ καλύτερη! Μου προσφέρεις την σου και νιώθω ότι είναι πια το λιμάνι μου! Με κάνεις να γελάω και αισθάνομαι πάλι παιδί!

Διαβάστε ακόμα:   Ποτέ δεν είναι αργά

Μα αν, αγάπη μου, σκοπεύεις να είσαι περαστικός απ’τη ζωή μου, σε παρακαλώ μην σταθείς! Φύγε τώρα που είναι ακόμα νωρίς. Μη με απογοητεύσεις κι εσύ, δεν πρέπει, δεν το αξίζω! Μη γίνεις ακόμα μια ανοιχτή πληγή στην ψυχή μου, μετράει ήδη αρκετές.Μη με κάνεις να πιστέψω στο μαζί, αν είναι να με αφήσεις μόνη μου.Μη γίνεις ένα ακόμα ανεκπλήρωτο όνειρο, γίνε εσύ το όνειρό μου!Αν ήρθες για να φύγεις, φύγε τώρα που είμαι και πάλι δυνατή. Άσε με μόνη να παλεύω, έμαθα πια, αντέχω!Αν ήρθες για να μείνεις, γίνε εσύ η δύναμή μου! Γίνε εσύ το φως στα σκοτάδια μου κι εγώ σου υπόσχομαι ότι θα φωτίζω και τη δική σου ζωή!

Ωστόσο, εάν είσαι απλά ένας περαστικός, φύγε τώρα σου λέω. Φύγε πριν γίνεις αυτό που φοβάμαι… Πριν γίνεις αυτό που δεν θα αντέξω να χάσω…

[loveletters]

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Σκέψεις

To Top