Connect with us

STORIES

Είχε προσπαθήσει τα πάντα αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να μείνει έγκυος. Τότε η μικρή αδερφή της αποφάσισε ΚΑΤΙ μοναδικό!!!

Όταν η Aimee Morrisby αποφάσισε να μείνει έγκυος, ένα από τα άτομα με τα οποίο μοιράστηκε τα σχέδια της ήταν η αγαπημένη της αδερφή, Shayna. Και 5 χρόνια αργότερα, όταν ακόμα δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος, η Shayna ήταν αυτή που επενέβη και είπε τα μαγικά λόγια “Ας κάνουμε ένα μωρό”.

Διαβάστε παρακάτω την ιστορία τους:


Η Aimee Morrisby, στην παραπάνω φωτογραφία, πέρασε 5 χρόνια προσπαθώντας να μείνει έγκυος, χωρίς επιτυχία. Έχοντας περάσει τόσο χρόνο προσπαθώντας να μείνει έγκυος χωρίς επιτυχία, η Morrisby προσπαθούσε να συνηθίσει το γεγονός ότι μπορεί να μην γινόταν ποτέ μητέρα.

Τότε, η αδερφή της, Shayna Wiffen, την πήρε τηλέφωνο ένα βράδυ στις 10.

Όταν η Morrisby σήκωσε το τηλέφωνο, ήταν η Wiffen η οποία της έκανε μια απίθανη πρόταση: “Ας κάνουμε ένα μωρό”. Η Wiffen, η οποία ήταν ήδη μητέρα δύο παιδιών, ήταν έτοιμη να μείνει έγκυος ξανά, αλλά όχι στο δικό της μωρό. Αυτή την φορά ήθελε να κυοφορήσει ένα μωρό για την αδερφή της, Aimee, και τον άντρα της, Jake.

Διαβάστε ακόμα:   Μαμά με καρκίνο περνάει τα τελευταία Χριστούγεννα με τον 15 μηνών γιο της και αποφασίζει να ζήσει το κάθε δευτερόλεπτο μαζί του

Όταν ήταν μικρή η Morrisby, είχε διαγνωστεί με μια επώδυνη ασθένεια του εντέρου που γέμιζε την κοιλιά της με ουλώδη ιστό. Δεν είχε καταλάβει την έκταση της ζημιάς μέχρι που πήγε με πόνους στον γιατρό σε ηλικία 21 και έμαθε ότι η μήτρα της μπορεί να διακινδύνευε. Ο γιατρός της πρότεινε, αν ήθελε να κάνει παιδιά, να τα έκανε τότε, αλλιώς θα κινδύνευε να μην κάνει ποτέ παιδί.

Οι Morrisby πέρασαν έναν οδυνηρό γύρω εξωσωματικής και είχαν 4 αποβολές σε 5 χρόνια. Μετά από μια επίσκεψη σε έναν ειδικό για πεπτικά ζητήματα, αποκαλύφθηκε ότι η μήτρα της Aimee ήταν στην ουσία μια μεγάλη μπάλα με ουλώδη ιστό. Μετέφερε αυτές τις πληροφορίες στο γιατρό της, ο οποίος κατάλαβε ότι το αναπαραγωγικό της σύστημα δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει μια εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος.

Οι Morrisby είχαν αρχίσει να το δέχονται, μέχρι που η Shayna της έκανε αυτή την απίθανη προσφορά. Αφού βεβαιώθηκε ότι η αδερφή της ήθελε πραγματικά να το κάνει αυτό, η Aimee δέχτηκε αμέσως. Η Shayna έμεινε έγκυος με ένα από τα έμβρυα από τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης της αδερφής της.

Διαβάστε ακόμα:   Αληθινή εξομολόγηση: «Πάντα ασελγούσε πάνω μου. Ακόμη και πάνω από τα ρούχα μου»

Για τους επόμενους 9 μήνες, το μωρό της Aimee αναπτυσσόταν στην μήτρα της Shayna. Οι αδερφές της ήταν μαζί της σε κάθε βήμα και οι άντρες τους ήταν εξίσου υποστηρικτικοί. Όταν η Shayna γέννησε στο νερό, η Aimee ήταν δίπλα της, της κρατούσε το χέρι και την βοήθησε να φέρει την πολύτιμη κόρη της στον κόσμο.

Η Shayna γέννησε το κοριτσάκι και ο γαμπρός της έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Η Shayna κράτησε το μωρό για λίγες στιγμές στην αγκαλιά της και μετά το παρέδωσε στην μαμά και τον μπαμπά. Την βάφτισαν Francesca Louise Morrisby και σήμερα είναι ένα χαρούμενο μωρό 7 μηνών.

Και για τις δύο αδερφές ήταν μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία να μοιραστούν την γέννηση της Francesca σε τόσο βάθος. Η Aimee έδωσε μια πολύ δυνατή συμβουλή για τις γυναίκες που δυσκολεύονται να συλλάβουν παιδί.

Όπως εξηγεί στην Daily Mail: “Η πιο μεγάλη συμβουλή προς τις μητέρες που πιέζονται να μείνουν έγκυες είναι ότι δεν πειράζει να σταματήσουν να πιέζουν το σώμα τους. Στην τελική, η κόρη μου δεν θα ήταν τόσο υγιής και ευτυχισμένη αν την είχα γεννήσει εγώ.”

Διαβάστε ακόμα:   Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας Ολυμπιονίκης!

Δείτε την ιστορία της Aimee και της Shayna στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή


Πηγή: www.diaforetiko.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in STORIES

To Top