Connect with us

ΖΩΔΙΑ

6 ζώδια που θα γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη.

Η Νέα του Νοεμβρίου γίνεται στις 26/11, 17:04 ώρα , στις 04° 02’ του ένα ζώδιο, γεμάτο ενθουσιασμό, όρεξη για ζωή, που λατρεύει τις καινούργιες συγκινήσεις. Επειδή, μάλιστα, δεν γίνεται κάποια αρνητική όψη είναι αρκετά ευνοϊκή και βοηθά στο να ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος στις ζωές συγκεκριμένων . Επίσης, ευνοούνται και όλοι όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω σε αυτές τις μοίρες.

Ας δούμε ποια ζώδια θα κλείσουν ένα κεφάλαιο στη ζωή τους και θα ανοίξουν ένα καινούργιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει φτερά στα πόδια σου και με τα χαρίσματά σου μπορείς να γοητεύσεις τους γύρω σου. Θα σε αναζωογονήσει πολύ, κυρίως θα σε ενθουσιάσει με τις προοπτικές που θα ανοιχτούν μπροστά σου, τόσο σε προσωπικό όσο και επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών, ενώ η βελτίωση της ζωής σου είναι σχεδόν βέβαιη. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου είναι πολύ πιθανή, όπως επίσης και ένας έρωτας που, μπορεί να ευδοκιμήσει και να καταλήξει σε σχέση, καθώς συναισθηματικά το συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε γεμίζει.

Η προοπτική σου αλλάζει με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Τοξότη και θα δεις με φρέσκια ματιά και ανανεωτική διάθεση τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις «συμμαχίες» σου. Κάποιες από αυτές ενδέχεται να περάσουν μια δοκιμασία, άλλες να τερματιστούν, εφ’ όσον βλέπεις ότι δεν «τραβάνε» πια, ενώ κάποιες καινούργιες να δημιουργηθούν, που πιστεύεις ότι θα είναι πιο επωφελείς. Παρ’ όλα αυτά, με τον Ουρανό ενεργό, μην ακολουθήσεις ένα κλασικό μοντέλο, ούτε καν στην διαχείριση των οικονομικών σου. Κράτησε ανοικτό το μυαλό σου, πειραματίσου και δοκίμασε ασυνήθιστες ή μεθόδους και πρόσωπα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή σου.

Διαβάστε ακόμα:   Οι MasterChef των ζωδίων

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου που σηματοδοτεί μια περίοδο, κατά την οποία οι φιλοδοξίες σου θα μεγαλώσουν αρκετά και θα ανοίξουν πόρτες στα επαγγελματικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, είτε για ανέλιξη στην τρέχουσα δουλειά σου είτε για να αλλάξεις πορεία στη σταδιοδρομία σου. Η διάθεσή σου θα είναι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη, αν και μπορεί να σε πιάνει η επιπολαιότητα ώρες-ώρες που θα σε οδηγεί σε βιαστικές επιλογές κι αποφάσεις. Ίσως αυξήσει και τη λαχτάρα σου για να αποκτήσεις ακόμα περισσότερα, όμως καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς και να ενεργήσεις με σύνεση γιατί είναι πιθανό να μην μπορείς να τα υποστηρίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα δείχνουν ότι μπορείς να προσεγγίσεις και να πραγματοποιήσεις αρκετές από τις επιθυμίες σου, οπότε λογικό είναι να έχεις μεγάλες προσδοκίες με αυτή τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον 8ο οίκο σου. Ωστόσο, θα καταλάβεις ότι η όποια επέκταση πιθανόν να σε αφήσει εκτεθειμένο/η, αν, εκτός από τύχη, δεν έχεις και τα ανάλογα προσόντα. Ένα οικονομικό άνοιγμα, ίσως και με τη μορφή δανείου, είναι μέσα σε αυτά που σκέφτεσαι, προκειμένου να καλύψεις τρέχουσες υποχρεώσεις ή να κλείσεις εκκρεμότητες κι η αλήθεια είναι ότι το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρεις και μάλιστα με αρκετά ευνοϊκούς όρους. Κάποια που θα έρθουν, επίσης, θα σε βοηθήσουν σημαντικά. Όσον αφορά στον σεξουαλικό τομέα, σε σπρώχνει να αφήσεις πίσω σου τα παλιά και να ανοίξεις πανιά για άλλες πολιτείες.

Διαβάστε ακόμα:   26.08 Εpωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου σε βάζει να ψαχτείς σε διαφορετικούς δρόμους και σε εμπνέει να βρεις ιδέες και εύκολες λύσεις, προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Όσο πιο κλείσεις τους παλιούς σου λογαριασμούς, υιοθετήσεις κάποιες καινούργιες πρακτικές και οργανωθείς, κάνοντας προσεκτικά σχέδια, τόσο πιο σύντομα θα φτάσεις στο θετικό αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται να έχεις βοήθειες, που δεν περίμενες, να προχωρήσεις σε μια επικερδή συμφωνία, όπως επίσης και μια διαφορετική και πιο χαλαρή αντίληψη για τα ερωτικά σου και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Ένα ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό πάντως αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Η εξωστρεφής και ενθουσιώδης Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σου, ενισχύοντας τη διάθεσή σου να ανανεωθείς, είτε με έναν έρωτα είτε με την ενασχόλησή σου με ένα καινούργιο δημιουργικό ενδιαφέρον. Η αφθονία των κοινωνικών δραστηριοτήτων θα γεμίσει με ευχαρίστηση την ψυχή σου και θα σε φέρει σε επαφή με αρκετό κόσμο, διαφορετικό ή και άλλης κουλτούρας ή χώρας. Επιπλέον, η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο ενδέχεται να σε ενθουσιάσει και αν είσαι ελεύθερος/η, τότε δε θα υπάρχει κανένα , αν όμως είσαι ήδη σε σχέση που νιώθεις ήδη ότι σε περιορίζει, ίσως σκεφτείς να την τελειώσεις και να βρεις μια άλλη που θα περνάς πολύ καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα:   Ο άντρας Κριός θέλει την γυναίκα ντροπαλή και γατούλα ενώ ο Τοξότης αντιδραστική! Ποιος τύπος γυναίκας του αρέσει ανάλογα με το ζώδιο του;

Πηγή: www.astrology.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top