Connect with us

Άντα Λεούση

Άντα Λεούση: Αναλυτικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 17 και 18 Ιουλίου. Μεγάλες ανατροπές γι’ αυτό το ζώδιο.

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις

ΚΡΙΟΣ: Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να κολλάτε στην τελειομανία σας. Κρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις, καθώς η αντιφατικότητα μπορεί να μπερδέψει ή να δυσχεράνει την πρόοδό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχολούμενοι μόνιμα με τη μανία της λεπτομέρειας χάνετε το χρόνο σας. Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες για να βρείτε υποστηρικτές και συμμάχους.

: Θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κατανόηση και να κατακτήσετε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Φανείτε πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τα των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα σας δώσει καλές προοπτικές για συνεργασίες και συμφωνίες. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και γίνεται πιο ρεαλιστές.

ΛΕΩΝ: Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν. Θα επικρατήσουν άλλες αντιλήψεις στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά και στον επαγγελματικό.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτά τα ζώδια θα σου "ψάξουν" το κινητό από την ζήλια τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας και οι συγκυρίες να δουλέψουν προς όφελός σας. Αλλαγές στο πρόγραμμά αλλά και στην καθημερινότητά σας, προμηνύει η σημερινή ημέρα.

ΖΥΓΟΣ: Στρωθείτε χωρίς καθυστέρηση σε αυτά που πρέπει, ακόμα και αν δε σας αρέσουν. Συγκεντρωθείτε και μη βιαστείτε να προβείτε σε ρίσκα του οικονομικού σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το κλίμα θα είναι σύνθετο και θα χρειάζονται παντού καλύτεροι συνδυασμοί. Η κατάσταση που επικρατεί αρχίζει να βελτιώνεται, αλλά δεν μπορούν να γίνουν όλα μονομιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πλησιάστε ανθρώπους που σας αγαπούν με χαμόγελο και περιορίζοντας λόγια που θα τους δυσαρεστήσουν. Ο εργασιακός φόρτος που έχετε είναι πραγματικά μεγάλος και εξουθενωτικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε όταν το απαιτήσει η εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας φροντίζοντας τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων σας. Βρείτε τρόπους που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ευπαρουσίαστοι και προσιτοί στους άλλους.

Διαβάστε ακόμα:   Ποια ΖΩΔΙΑ φιλάνε με πάθος και ποια όχι; Tι σημαίνει για κάθε ζώδιο το ΦΙΛΙ!

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε μεγαλύτερη επιείκεια προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Συγχωρήστε τους κάποια λάθη και μην τα εκμεταλλεύεστε για να ανεβάζετε τον εαυτό σας.

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in Άντα Λεούση

To Top