Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Άρης στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα έχουν μπλεξίματα και προβλήματα!

Ο  περνά στους Ιχθύς στις 13 Μαΐου όπου και θα παραμείνει έως τις 28 Ιουνίου, ωθώντας κάποια ζώδια θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές, να κυνηγούν στόχους και να διεκδικούν, παράλληλα βάζοντας τρικλοποδιές σε κάποια άλλα.

Η οικογενειακή, επαγγελματική ή τους ζωή θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μαθευτούν διάφορα που θα τα φέρουν σε απόσταση αναπνοής από την οριστική ρήξη. , δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα ή αυξημένα έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι;

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Άρης στον 4ο οίκο σου θα προκαλέσει αναταραχή στο περιβάλλον σου, με ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή άλλες, πιθανόν στα υδραυλικά σου, που θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, καθώς κάποιες από αυτές δε θα μπορείς να τις αποκαταστήσεις ή -αν είναι αναγκαίο- θα σου στοιχίσουν αρκετά. Επιπλέον, οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι συχνοί, ιδίως αν αντιλαμβάνεσαι ότι δε σου λένε όλη την αλήθεια ή σου λένε ψέματα. Από την άλλη, πιθανό είναι να παρεμβαίνουν στη ζωή σου και να προσπαθούν να σε καταφέρουν να πας με τα νερά τους, πατώντας στο συναίσθημά σου. Επίσης, είναι πιθανό να προκληθεί τσακωμός για ένα ακίνητο ή κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν και δε συμφωνούν. Από την άλλη, ίσως “εγκαταλείψεις” τον χώρο σου, λόγω ιδιοκατοίκησης ή πώλησης, οπότε θα πρέπει να αναζητήσεις καινούργια στέγη ή να βιώσεις ένα είδος “εισβολής”.

Διαβάστε ακόμα:   Οι χειρότεροι φόβοι των ζωδίων μέσα σε μια σχέση. Ποιός μπορεί να είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου, θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία και υπομονή στις σχέσεις σου, καθώς το κλίμα θα είναι ηλεκτρισμένο και τα άτομα που είναι γύρω σου θα γκρινιάζουν συνεχώς, θα σε κατηγορούν ότι δεν έχεις κατανόηση, δε τους καταλαβαίνεις ή θα κρεμαστούν από πάνω σου, προβάλλοντας τις αδυναμίες τους, οπότε πολύ πιθανό να φορτωθείς εσύ ένα σωρό ευθύνες, αλλά και πάλι δε θα είναι ευχαριστημένα. Από το… δράμα θα περνούν στην επίθεση και ένας συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου που θα νιώθει ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις πιέσεις και θα είσαι εσύ ο φταίχτης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει και πράγματα, χωρίς καν να ρωτήσει τη γνώμη σου και να σε κατηγορήσει ότι εφ’ όσον δε νοιάζεσαι γιατί να σου πει το οτιδήποτε. Εντάσεις, αποστασιοποίηση, διακοπή συνεργασίας και χωρισμός είναι πιθανά. Αν είσαι ελεύθερος, θα πέφτεις πάνω σε άτομα που έχουν ένα ή ψάχνουν παρηγοριά, οπότε μάλλον δε θα κάνεις χωριό.

Διαβάστε ακόμα:   Άση Μπήλιου: Ποιοι θα βρουν τον έρωτα μέσα στο καλοκαίρι! Ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον 10ο οίκο σου θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σου, μάλιστα οι σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου ή το αφεντικό σου θα φτάσουν σε οριακά σημεία, ιδιαίτερα αν υποψιαστείς ότι κάποιος/α προσπαθεί να σου ρίξει στάχτη στα , σε πολεμά πίσω από την πλάτη σου ή λέει διάφορα για σένα για να σε διαβάλλει. Πιθανό είναι να αναγκαστείς να αμυνθείς στα ύπουλα χτυπήματα αντιπάλων ή ανταγωνιστών, που δε σε χωνεύουν, λόγω της στάσης σου. Δεν αποκλείεται όμως να νιώσεις έτοιμος να διεκδικήσεις μια θέση ή ό,τι θεωρείς ότι δικαιούσαι, πατώντας σε ευαίσθητα σημεία, με αποτέλεσμα να φέρεις τους ανωτέρους σου σε αμήχανη θέση ή να βάλεις έναν πολύ μεγάλο στόχο, που όμως αν δεν έχεις τα κατάλληλα προσόντα, το πιο πιθανό είναι να κάνεις μια τρύπα στο νερό. Ακόμα, δεν αποκλείεται μια… φυγή ή παραίτηση, αν δεις ότι ματαιοπονείς και δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον 6ο οίκο σου, το κλίμα στην εργασία σου θα είναι τεταμένο, είτε με ζημιές είτε με κάποια δικαιώματά σου, που καταπατώνται και δε θα βρίσκεις το δίκιο σου, είτε στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου, αφού κάποιος/α άλλος/η θα είναι ο “κακόμοιρος/η” της υπόθεσης και εσύ ούτε λίγο ούτε πολύ θα βγεις ο/η κακός/α, στρέφοντας τα βέλη των υπολοίπων εναντίον σου. Από την άλλη, είναι πιθανές βλάβες στον εξοπλισμό ή εργαλεία σου, που θα πάνε τη δουλειά σου πίσω ή θα σε βάλουν σε έξοδα. Και η σου χρειάζεται όμως προσοχή, όχι μόνο γιατί είσαι επιρρεπής ιώσεις και αλλεργίες, αλλά και στη  σου, οπότε φρόντισε να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, μια εναλλακτική ίσως θεραπεία και σταμάτα τις καταχρήσεις. Επίσης, τρεχάματα θα έχει με τα κατοικίδιά σου ή με τα φυτά σου, λόγω παρασίτων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στον 3ο οίκο σου η καθημερινότητά σου καθίσταται προβληματική, ενώ θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επαφές σου, καθώς οι παρεξηγήσεις και τα λάθη μπορεί να αποβούν εναντίον σου. Ενδεχομένως να γίνουν διαστρεβλώσεις των λόγων σου, να επιλέγονται συγκεκριμένες κουβέντες σου ή να μη μεταφέρονται σωστά με αποτέλεσμα να γίνετε μαλλιά κουβάρια με άτομα του συγγενικού ή του στενού σου κύκλου. Από την άλλη, θα υπάρξουν εμπλοκές σε γραφειοκρατικά σου ζητήματα, βλάβες στο μέσο που κυκλοφορείς ή επικοινωνείς, ενώ δεν αποκλείονται και μικροατυχήματα από αφηρημάδα. Κάποια ψέματα, δικαιολογίες ή μισές αλήθειες θα σε ξεπεράσουν.

Διαβάστε ακόμα:   Οικογενειακά προβλήματα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

astrology.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top