Connect with us

Άση Μπήλιου

Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα επηρεάσει η αυριανή έκλειψη Πανσέληνου στον Τοξότη – Οι προβλέψεις της αστρολόγου για σήμερα 25/5

Η , το πρωί της Τρίτης (25/5) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές και προειδοποίησε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η αυριανή έκλειψη Πανσέληνου στον Τοξότη. Παράλληλα, η  εξηγεί ποια ζώδια θα επηρεαστούν και γιατί.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε :

«Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό ενεργοποιώντας κατά τη διάρκεια της νύχτας το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Έτσι η νύχτα μπορεί να είναι κάπως πιο ταραχώδης, αλλά τουλάχιστον από το ξημέρωμα και μετά στρώνει το πράγμα.

Μάλιστα η Σελήνη θα κάνει δυο αξιόλογες όψεις στη διάρκεια της ημέρας, ένα τρίγωνο με τον Άρη που μας ενεργοποιεί ώστε να αναλάβουμε δράση και επίσης ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που μας επιτρέπει να πάμε με λίγο πιο αργούς ρυθμούς αν αυτό επιθυμούμε.

Είμαστε ακριβώς την προηγούμενη ημέρα της πρώτης Σεληνιακής έκλειψης της χρονιάς που επηρεάζει όλους μας, φυσικά άλλον λιγότερο άλλον περισσότερο, έτσι υπάρχει μεγαλύτερος ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα, μπορεί να δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε ή να χαλαρώσουμε ή μπορεί να είμαστε υπερκινητικοί και νευρικοί.

Καλό είναι όλο αυτό να προσπαθούμε να μην το βγάζουμε στον δρόμο και στην οδηγητική μας συμπεριφορά, ούτε στους συνανθρώπους μας που δε φταίνε σε τίποτε.».

Διαβάστε ακόμα:   Eβδομαδιαία πρόβλεψη για το ωροσκόπιο της εβδομάδας 24 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου.

– Σεληνιακή έκλειψη στις 26 Μαΐου 2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η πρώτη έκλειψη για το 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και η επιρροή της θα είναι έντονη. Όπως έχουμε πει πολλές φορές μια Σεληνιακή έκλειψη είναι πάντα Πανσέληνος και η συγκεκριμένη είναι Υπερ – Πανσέληνος, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται πιο κοντά στη γη.

Αλλαγές και ανατροπές

Οι εκλείψεις είναι ταραχώδεις περίοδοι και φέρνουν ξαφνικές ανατροπές. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να μας κάνει πιο συναισθηματικούς, ευαίσθητους και ευέξαπτους. Μπορεί να φέρει το τέλος σε μια κατάσταση ή μια και ή αυτή η απώλεια να φέρει πόνο και θλίψη, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι μετά από ένα τέλος έρχεται μία νέα αρχή. Εξάλλου, ο Τοξότης ως μεταβλητό της φωτιάς δεν αρέσκεται στα δεσμά, του αρέσουν οι αλλαγές και βλέπει πάντα με αισιοδοξία τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του, απολαμβάνοντας το καινούριο που του φαίνεται συναρπαστικό.

Διαβάστε ακόμα:   Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 07/08/2018 by MagicF’Ariel!

Αυτό το «ματωμένο» φεγγάρι μπορεί να φέρει την κορύφωση σε μια κατάσταση, να αποκαλύψει μυστικά καλά κρυμμένα, αλλά και να πυροδοτήσει ακραία γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον που βρίσκεται στους Ιχθύς, αλλά είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη, μπορεί να μας κάνει να φτάσουμε στα άκρα σε μια σχέση ή σε μια κατάσταση που μας ενοχλεί και να πούμε βαριές κουβέντες στην προσπάθεια μας να ξεφορτωθούμε ό,τι μας περιορίζει. Η υπομονή και η μετριοπάθεια θα είναι τα πιο σημαντικά «εργαλεία» για τη διαχείριση της Σεληνιακής ενέργειας, προκειμένου να μην πάρουμε αποφάσεις που θα μετανιώσουμε.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα ακολουθήσει και ο Ερμής, φέρνοντας σύγχυση και θολούρα στη σκέψη μας. Επίσης, οι ψευδείς ειδήσεις θα αφθονούν και θα πρέπει να διυλίζουμε περισσότερο τις πληροφορίες που λαμβάνουμε και να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο.

Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και , αλλά όσους έχουν τον Ήλιο ή τον Ωροσκόπο τους από τις 2 έως τις 8 μοίρες του ζωδίου ή του ωροσκόπου τους,

Διαβάστε ακόμα:   Την Πέμπτη 2/1 ο Ερμής και ο Δίας συναντιούνται στον Αιγόκερω και φέρνουν τύχη και θετικές εξελίξεις! Δες πως θα σε ευνοήσει…

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in Άση Μπήλιου

To Top