Connect with us

Άση Μπήλιου

Καμπανάκι της Άσης Μπήλιου για 5 ζώδια

«Καμπανάκι» σήμανε η  για 5 ζώδια, με την έμπειρη αστρολόγο να αναφέρεται στο ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την σημερινή ημέρα. Επίσης, η Άντα Λεούση σημαίνει συναγερμό για ορισμένα ζώδια, με τη γνωστή αστρολόγο να αναφέρεται στις δυσκολίες, που αναμένεται να αντιμετωπίσουν συνολικά τέσσερα εξ αυτών.

Οι προβλέψεις της ημέρας (27/8) από την Άση Μπήλιου

Με πιο σταθερές προδιαγραφές έρχεται η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη παίρνει θέση στο του Ταύρου, το ζώδιο που αγαπά περισσότερο από όλα τα άλλα να βρίσκεται στον ζωδιακό.

Το τρίγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και το τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο της δίνουν μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα κι έτσι η Παρασκευή μπορεί να είναι ταυτόχρονα παραγωγική, αλλά και αρκετά διασκεδαστική.

Η Σελήνη στον Ταύρο νοιάζεται για την εκπλήρωση των υλικών επιθυμιών της, αλλά και την ικανοποίηση των αισθήσεων. Αγαπά τη φύση, το καλό φαγητό, το άγγιγμα, τη μουσική. Ίσως είναι η ιδανική θέση για να κλείσει η εργάσιμη εβδομάδα. Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες οι πιο ευνοημένοι της μέρας.

Διαβάστε ακόμα:   Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Μαρτίου 2020 στο Αστρολογικό Δελτίο

«Βόμβα» από την Άση Μπήλιου: Είχε προβλέψει τον Καραβάτου-Κατσούλη λίγες ώρες πριν το ανακοινώσουν!

Μια «βόμβα» ακόμη έπεσε στη showbiz με τον χωρισμό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, αφού το αποφάσισε να ανακοινώσει το τέλος του  του, με την Άση Μπήλιου να το έχει προβλέψει.

Η έμπειρη αστρολόγος, με βάση το ζώδιο της ξανθιάς παρουσιάστριας και συνοδοιπόρου της τα τελευταία χρόνια «Στην Φωλιά των », είχε αναφερθεί στα ερωτικά αυτής της εβδομάδας (1-22/8), βρίσκοντας ουσιαστικά τον χωρισμό.

Η πρόβλεψη της Μπήλιου για την Καραβάτου

Η Αφροδίτη αφήνει τα γήινα και φιλικά προς εσάς λημέρια της Παρθένου και τη Δευτέρα 16/8 περνά στον Ζυγό, το ζώδιο που περισσότερο αφορά την καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, παρά τόσο πολύ τον έρωτα. Εκτός αν ο έρωτας στη ζωή σας συγχέεται και με την καριέρα, οπότε εκεί αλλάζει το πράγμα.

Για τους δεσμευμένους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις σας σε άλλους τομείς να μην σας επιτρέπουν να έχετε όσο χρόνο θέλετε για να τον αφιερώσετε ο ένας στον άλλο.

Διαβάστε ακόμα:   Aυτά είναι τα 3 κορίτσια του ζωδιακού που έχουν υψηλή αίσθηση του στυλ

Για τους αδέσμευτους τώρα μπορεί οι γνωριμίες να προκύπτουν είτε στον χώρο της δουλειάς είτε σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις που χρειάζεται να παρευρεθείτε, γι’ αυτό ξανασκεφτείτε το αν μια τέτοια πρόσκληση σας δημιουργεί βαρεμάρα.

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στις 19/8 στον τομέα του έρωτα δείχνει ότι ίσως χρειάζεται να κάνετε μια πιο τολμηρή κίνηση ή να πάρετε κι ένα ρίσκο για να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την σας ζωή.

Continue Reading
You may also like...

More in Άση Μπήλιου

To Top