Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ποιο είναι το πιο αντιπροσωπευτικό συναίσθημα του ζωδίου σου;

Αυτό είναι το θετικό συναίσθημα που έχει κάθε  και μπορεί να το βοηθήσει να δει τις δυνατότητές του και να κάνει το για τον εαυτό του. Διάβασε το ζώδιό σου για να δεις τι αισθάνεσαι κάθε φορά και να καταλάβεις γιατί έχεις αυτά τα συναισθήματα.

Κριός: O γλυκόπικρος συνδυασμός του φόβου και της αδρεναλίνης που κάνει το στομάχι σου να φτερουγίζει, καθώς περιμένεις να επιβιβαστείς σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ.

Ταύρος: Η απαλή ζάλη της υπνηλίας, όταν γλιστράς στην γλυκιά του αγαπημένου σου πρόσωπου, που συνοδεύεται από μια όμορφη κουβέρτα, λίγο ζεστό κακάο και μια γεμάτη κοιλιά.

Δίδυμοι: Το σπαρταριστό γέλιο- αυτό που σε κάνει να κρατάς την κοιλιά σου- όταν λες μια πραγματικά αστεία ιστορία και όλοι χαμογελούν και σε ακούν προσεκτικά, καθώς εσύ απλά ανυπομονείς να τους πεις περισσότερα.

Καρκίνος: Αυτά τα δάκρυα χαράς στα σου, όταν κάποιος που είσαι σίγουρος/η ότι πραγματικά σε νοιάζεται, περιγράφει παραστατικά ό, τι αγαπά πάνω σου.

Διαβάστε ακόμα:   Οι Αστρολογικές Όψεις της εβδομάδας 23-29 Μαρτίου 2020

Λέων: Το ακαταμάχητο συναίσθημα που νιώθεις όταν βάφεις τα μαλλιά σου και το χρώμα βγαίνει ακόμα καλύτερα από αυτό που φαινόταν στο κουτί.

Η αίσθηση της ολοκλήρωσης, όταν αριστεύεις στο τεστ που μελετούσες και ξαγρύπνησες όλη την προηγούμενη νύχτα.

Ζυγός: Η χαριτωμένη γλύκα της ευφροσύνης, που νιώθεις όταν δίνεις σε ένα φίλο/η κάποια από τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σου και ξέρεις ότι ακόμη και κάτι τόσο μικρό μπορεί να φωτίσει πραγματικά την ημέρα του.

Σκορπιός: Ένα παθιασμένο, απρόσμενο, αλλά απόλυτα καλοδεχούμενο φιλί σε ένα ζεστό και φωτεινό βράδυ, που συνοδεύεται από μια μακάρια αίσθηση ότι ανήκεις κάπου.

Τοξότης: Να μην μπορείς να κοιμηθείς γιατί κάτι μεγάλο αναμένεις τις επόμενες ημέρες. Οι δυνατότητες τρέχουν μέσα στο μυαλό σου, ενώ η αναμονή και ο ενθουσιασμός κρατούν τα μάτια σου ορθάνοικτα.

Ο τρόπος που χτυπάει η καρδιά σου και οι μυς σου που πάλλονται, καθώς τρέχεις να φτάσεις στην ώρα σου για να ολοκληρώσεις το έργο που σου έχει ανατεθεί. Είναι ικανοποιητικό να γνωρίζεις ότι ναι είσαι κουρασμένος, ναι έχεις καταπονηθεί, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 ζώδια που δίνουν τελεσίγραφα με χαρακτηριστική ευκολία

Υδροχόος: Όταν διαβάζεις μεγαλοφώνως ένα ποίημα που έγραψες σε έναν έμπιστο φίλο, αισθάνεσαι συναισθηματικά γυμνός που δείχνεις μια πλευρά του εαυτού σου την οποία συνήθως δεν εκφράζεις, αλλά παρ’ όλα αυτά είσαι ικανοποιημένος.

Το να περπατάς μέσα από ένα κήπο στη μέση της Άνοιξης και να βρίσκεις ομορφιά ακόμη και στην πιο μικρή γωνία. Και μέσα εκεί, στην ονειρεμένη βλάστηση, ανακαλύπτεις ότι η ζωή είναι πράγματι πολύ ωραία

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top