Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που μπορούν να θεραπεύσουν κάθε πόνο!

Είναι οι 4 γιατροί του ζωδιακού!

Τα 4 ζώδια που μπορούν να θεραπεύσουν κάθε πόνο!

Όλοι στη ζωή έχουμε πάθει ή πρόκειται να πάθουμε τουλάχιστον ένα «συναισθηματικό στραπάτσο». Είναι εκείνες οι φορές που μπορεί να πονάμε, να νιώθουμε μετέωροι, χωρίς σκοπό και προσανατολισμό στην καθημερινότητά μας. Πρόκειται για τις δύσκολες στιγμές της ενηλικίωσης τις οποίες δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει. Σε αυτές τις στιγμές, έχει μεγάλη σημασία το είδος και το ήθος των κοντινών μας ανθρώπων καθώς και η δυνατότητά τους να μας υποστηρίξουν.

Και αν κοιτάξουμε καλύτερα στο περιβάλλον μας, θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι γεννημένοι «θεραπευτές». Είναι διορατικοί, συμπονετικοί και έχουν την τάση να φροντίζουν τους ανθρώπους, έχοντας απώτερο σκοπό να θεραπεύσουν τον συναισθηματικό τους πόνο. Είναι εκείνοι που θα επουλώσουν τα ψυχικά τραύματά σου, που μην ξεχνάς ότι πολλές φορές μπορεί να μετατραπούν και σε σωματικά.

Όσον αφορά τον ζωδιακό κύκλο, ας δούμε τα ζώδια τα οποία εκ φύσεως διαθέτουν την ικανότητα να σε θεραπεύσουν όταν πονάς!

Διαβάστε ακόμα:   Γυναίκα Λέων: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι η « τροφός» του ζωδιακού. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα σε περιβάλλουν με θαλπωρή και κατανόηση και θα σου χαρίσουν τα ευεργετήματα της ζεστής, θεραπευτικής αγκαλιάς τους. Εκ φύσεως, τείνουν να φροντίζουν πολύ τους άλλους και είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όταν πονάς, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να νιώσεις άνετα και να «λυθείς» συναισθηματικά. Έχουν αναπτυγμένη ενσυναίσθηση και την ικανότητα να διώχνουν το συναισθηματικό σου στρες, αφού μπορούν να αισθανθούν τον πόνο σου σαν να είναι δικός τους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις , τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι είναι τα πιο διαισθητικά και συμπονετικά ζώδια, αφού ο κυβερνήτης τους ο Ποσειδώνας τους προσφέρει το χάρισμα να «πιάνουν στον αέρα» ακόμα και τις πιο αδιόρατες ενέργειες. Αφού κάνουν την «ενεργειακή» διάγνωσή τους, θα μπορέσουν να θεραπεύσουν τον πόνο σου, βασιζόμενοι στην αλάνθαστη διαισθητική τους αντίληψη. Είναι θεραπευτές εκ φύσεως και πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν τις ξεχωριστές υπηρεσίες τους στα άτομα που πάσχουν. Πρόκειται για τους πιο ιδιότυπους ψυχικούς νοσηλευτές, για αυτό, όταν είσαι συναισθηματικά «στα κάτω σου», δεν έχεις παρά να αναζητήσεις έναν φίλο Ιχθύ και εκείνος ή θα σε… ανεβάσει ή θα κλάψει μαζί σου μέχρι να επέλθει η λύτρωση!

Διαβάστε ακόμα:   Ιούλιος 2021: Τυχερές και άτυχες μέρες από την Ασή Μπήλιου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι συχνά θεωρούνται οι καλύτεροι θεραπευτές του ζωδιακού. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η ενασχόλησή τους με σχετικά επαγγέλματα, όπως νοσοκόμοι, φυσιοθεραπευτές, τραυματιοφορείς και γενικότερα ο προσανατολισμός τους προς οτιδήποτε το φυσικό και υγιές! Οι παρεκτροπές από την τάξη της φύσεως είναι πολύ ενοχλητικές για έναν Παρθένο και θα κάνει ό,τι μπορεί για να επαναφέρει τα πράγματα στην φυσική τους θέση και σειρά. Είναι πάντα πρόθυμοι να σε φροντίσουν και να συμπάσχουν στο οποιοδήποτε πρόβλημά σου. Μάλιστα, λόγω του πρακτικού μυαλού τους, θα σου δείξουν και το σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις, αφού ξεπεράσεις τον συναισθηματικό πόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένας ταλαντούχος θεραπευτής που μπορεί να κάνει βαθιά διάγνωση στον πόνο σου και όταν αναλάβει να σε θεραπεύσει, μπορεί να αναδειχθεί στον πιο αξιόπιστο γιατρό! Η τάση του να εξετάζει το κάθε τι σε βάθος βρίσκει πεδίο έκφρασης και σε ό,τι αφορά στον ανθρώπινο πόνο. Όταν αναλάβει να διαγνώσει ή να θεραπεύσει έναν άνθρωπο, θα συγκεντρωθεί απόλυτα στα βαθύτερα αίτια του προβλήματος, ενώ θα εφαρμόσει την όποια θεραπεία με αποφασιστικότητα και χωρίς αμφιταλαντεύσεις. Για αυτό όταν έχεις πληγωθεί, είτε ψυχικά είτε σωματικά, μη διστάσεις. Αναζήτησε έναν Σκορπιό και κάθε πόνος θα εξαφανιστεί δια παντός!

Διαβάστε ακόμα:   10 λόγοι για τους οποίους όλοι πρέπει να έχουμε μια φίλη Τοξότη
Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top