Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο σου, σου απαντά , γιατί ερωτεύεσαι πάντα τον λάθος άνθρωπο.

Μπαίνω σε ένα μπαρ και είναι διαθέσιμοι για φλερτ  δύο άνθρωποι: Ο ένας είναι το άτομο που μου ταιριάζει απόλυτα, που έχει όλα τα κριτήρια που εγώ αναζητώ για μία σοβαρή και ναι θα μπορούσες να πεις ότι είναι το «κελεπούρι» για μένα . Ο άλλος είναι το άτομο που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο από μένα, δεν ταιριάζουμε σε τίποτα, δεν ξέρει τι θέλει από τη ζωή του, από τις σχέσεις του και έχει ύφος μυστηριώδες ενώ δεν δίνει εγγυήσεις και σταθερότητα για αισθηματική εξέλιξη, σημαντικό; με αυτό το άτομο δεν έχω απολύτως κάτι κοινό. Με ρωτάτε τι θα διαλέξω;;; Εσείς τι λέτε; Μα φυσικά την δύσκολη περίπτωση, την περίπτωση του ανθρώπου που δεν μου ταιριάζει, που είναι λάθος … Μήπως τελικά μας μαγνητίζει το δύσκολο, το λάθος, το διαφορετικό; Κάπως έτσι είναι, ας δούμε όμως πώς το βλέπει κάθε

Κριός: Θα διαλέξω τον «λάθος» άνθρωπο, αυτόν που δεν μου ταιριάζει σε τίποτα πολύ απλά γιατί είμαι αντιδραστικός και μου αρέσει να πηγαίνω πάντα κόντρα σε όλα … Με εξιτάρει η διαφορετικότητα και με ξεσηκώνει και … Δεν θα μπορούσα ποτέ να νιώσω έλξη για κάτι που είναι ίδιο με μένα … απλά θα βαριόμουν!

Ταύρος: Θα διαλέξω τον «λάθος» άνθρωπο, γιατί έχω το πείσμα ότι μπορώ να τον κάνω σωστό … Ναι όπως το ακούς, αυτό πιστεύω … Αν με αγαπάει πραγματικά, αν με ποθεί όσο πρέπει, τότε ναι θα κάνει τα εκείνα για να αλλάξει και να προσαρμοστεί στα δεδομένα της σχέσης μας.

Διαβάστε ακόμα:   Πώς στολίζουν τα ζώδια το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Δίδυμος: Θα διαλέξω τον «λάθος» άνθρωπο για να πάρω νέα μαθήματα, για να γνωρίσω ένα νέο μυαλό, για να έχω κάτι διαφορετικό να πω και να συζητήσω. Δεν θα  μου άρεσε ποτέ να είμαι με έναν άνθρωπο που έχουμε τις ίδιες απόψεις και τις ίδιες για τη ζωή.

Καρκίνος: Θα διαλέξω τον «λάθος» άνθρωπο γιατί μου θυμίζει κάτι από το παρελθόν, από αυτό τον μεγάλο έρωτα που κάποτε έζησα και με εξίταρε! Από όταν χώρισα, χωρίς να το καταλαβαίνω διαλέγω ανθρώπους και ερωτικές ιστορίες που μοιάζουν με εκείνη την περίπτωση την τότε…

Λέων: Δεν «διαλέγω» ποτέ τον «λάθος» άνθρωπο … Οι «λάθος» άνθρωποι διαλέγουν εμένα και απλά τους δίνω την ευκαιρία να με κερδίσουν, να με εντυπωσιάσουν και να με κατακτήσουν.. Αυτοί όμως είναι και οι άνθρωποι που τα δίνουν όλα για να με βάλουν στη ζωή τους, έστω και αν στην πορεία δεν μπορούμε να ζούμε για πολύ μαζί!

Διαβάστε ακόμα:   Έξι ζώδια που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν μια θλιβερή κατάσταση

: Δεν «διαλέγω» ποτέ τον «λάθος» άνθρωπο … Ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται, τι θέλω, τι μου ταιριάζει και τι όχι … Στο μυαλό μου όμως έχω διαχωρίσει  το ερωτικό πάθος, από τον πραγματικό και αληθινό έρωτα που μπορεί να εξελιχθεί σε μία αμοιβαία αληθινή αγάπη … Όταν ζω το πάθος μου, το ζω μέχρι να μου ξεφουσκώσει!

Ζυγός: Δεν υπάρχουν λάθος και σωστοί άνθρωποι, ταιριαστοί και αταίριαστοι … Εμείς οι ίδιοι είμαστε που κινούμαι τα νήματα και βλέπουμε πώς μπορούμε να «δέσουμε» ουσιαστικά με έναν άνθρωπο. Όλοι μπορεί να μου λένε ότι δεν ταιριάζουμε το άτομο που εγώ θέλω, όμως αν εγώ και το άτομο αυτό προσπαθούμε με υποχωρήσεις και συμβιβασμούς να διατηρούμε τις ισορροπίες και εντέλει περνάμε καλά;

Σκορπιός: Μα αγάπη μου με τον λάθος άνθρωπο θα ζήσεις τις πιο δυνατές συγκινήσεις και τις πιο μεγάλες εμπειρίες. Τι να τον κάνω εγώ τον σωστό; Πώς θα παθιαστώ; Πώς θα ζήσω το δράμα μου; Πώς θα νιώσω ότι δεν μπορώ ούτε στιγμή να ζήσω μακριά του; Τα ετερώνυμα έλκονται εξάλλου μην ξεχνιόμαστε!

Τοξότης : Οτιδήποτε είναι διαφορετικό από μένα απλά είναι τέλειο και όχι λάθος … Μου λένε συχνά για τις λάθος επιλογές μου, εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως για ότι έχω κάνει δεν μετανιώνω, είναι οι εμπειρίες μου και όλα όσα έχω μάθει για τον έρωτα και τη ζωή!

Διαβάστε ακόμα:   6 ζώδια που θα γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη.

: Δεν ερωτεύομαι ποτέ τον «λάθος» άνθρωπο, ναι μπορεί να του δώσω την ευκαιρία να ταιριάξει μαζί μου, αλλά αν δεν ακολουθήσει τα μοτίβα μου, όχι μόνο δεν θα αφεθώ αλλά θα χωρίσω κιόλας. Δεν γίνεται να γινόμαστε έρμαιο των συναισθημάτων μας.

Υδροχόος: Οτιδήποτε εκκεντρικό, πρωτότυπο, διαφορετικό και τρελό, ξέρεις πολύ καλά ότι με έλκει σαν «μαγνήτης» … Κάπως έτσι όμως είμαι και εγώ σαν άνθρωπος … Λες και εγώ να είμαι «λάθος» για τους άλλους;  Αλλά ας μην τα πολυψάχνουμε… Γούστα δεν είναι αυτά;;; Εμένα μου αρέσει το ανόμοιο πάντα!

Ιχθύς : Πόσες φορές έχω πληγωθεί, έχω κλάψει και έχω χάσει χρόνια από τη ζωή μου για έναν λάθος άνθρωπο … Ίσως να είναι καρμικό, ναι πραγματικά το πιστεύω ότι καμία σχέση δεν έρχεται τυχαία στη ζωή μας. Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς από ένα κοινό παρελθόν, ένα παρελθόν που ποτέ δεν μπορούμε να θυμηθούμε!

More in ΖΩΔΙΑ

To Top