Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Φεβρουάριο από τον Κώστα Λεφάκη! Ποιο ζώδιο θα περάσει δράμα;

Οι μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Δες τι προβλέπει για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς!

Ο δεύτερος μήνας του 2018, ο Φλεβάρης, γνωστός και ως ο μήνας του Έpωτα είναι εδώ!
Είναι όμως όντως τόσο εpωτικός;Ή μήπως οι Εκλείψεις θα πλήξουν την εpwτικά γιορτινή ατμόσφαιρα;

Η αλήθεια είναι ότι φέρνει ανακατατάξεις, εντάσεις, αναταραχές, αποκαλύψεις αλλά και απογοητεύσεις!
Επιπλέον όμως θα φέρει και ξαφνική χαρά, ανανέωση, δυναμικότητα και σταθερότητα-αποτελεσματικότητα αποφάσεων σε ορισμένους από εμάς!

Οι έγκυρες και πολυαναμενόμενες αστρολογικές προβλέψεις του κορυφαίου Έλληνα Αστρολόγου, Κώστα Λεφάκη ο οποίος προβλέπει όπως πάντα, για κάθε ζώδιο ποιες θα είναι οι γενικές τάσεις του μήνα, είναι εδώ! Ο Φλεβάρης μέσα από τα μάτια του μοναδικού Κ.Λεφάκη, λοιπόν:

ΚΡΙΟΣ:

Ίσως χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε για να βοηθήσετε στις δυσκολίες που πιθανόν αντιμετωπίζουν κάποιοι δικοί σας άνθρωποι. Στο μεταξύ οι εκλείψεις αυτής της περιόδου διαταράσσουν το καθημερινό σας πρόγραμμα και σας αναγκάζουν να συνθηκολογήσετε με κάποιους ανθρώπους ή να υποχωρήσετε σε κάποια αιτήματά σας. Σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα πρέπει να προσεχτούν καλύτερα. Ωστόσο ένας νέος στόχος ή μια νέα συνεργασία χρειάζεται να την υπερασπιστείτε σθεναρά. Στα αισθηματικά δεν θα λείψουν κάποιες τρικυμιώδεις μέρες και στα οικονομικά θα μεσολαβήσει μια πρόσκαιρη στενότητα. Παράλληλα αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό αυτήν την περίοδο!

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο μήνας αυτός θα είναι λίγο δύσκολος και κάποιες μέρες, αρκετά προβληματικός. Οι εκλείψεις του Φεβρουαρίου γίνονται αφορμή εμποδίων και αντιξοοτήτων τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στο χώρο της εργασίας σας. Είναι σκόπιμο να μην αφεθείτε στην κακή σας διάθεση και να ασχοληθείτε δραστήρια με ότι αφορά στην εργασία και στα οικονομικά σας. Μπορείτε επίσης να στηριχτείτε στη βοήθεια κάποιων δικών σας ανθρώπων, που είναι πρόθυμοι να ανταποκριθούν, αρκεί να τους το ζητήσετε. Στον αισθηματικό τομέα μην πιέζετε καταστάσεις και οι περισσότερο ονειροπόλοι, μην περιμένετε να γίνει θαύμα. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα χωρίς να περιμένετε από τους άλλους να σας καταλάβουν. Δείξτε ότι ξέρετε τόσο να κερδίζετε, όσο και να χάνετε!

Διαβάστε ακόμα:   Κινούμενες εικόνες μας δείχνουν πως αντιδρούν τα ζώδια όταν τα προσβάλεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Ο Άρης στο πέρασμά του από τον Τοξότη, δημιουργεί μια ένταση στις σχέσεις σας, τόσο τις κοινωνικές, όσο και τις προσωπικές. Προσπαθήστε να αποφύγετε αντιθέσεις και μην κάνετε λάθη στη διαχείριση χρημάτων, τρεχόντων υποθέσεων και διεκπεραίωσης υποχρεώσεων. Οι εκλείψεις αυτής της περιόδου κουράζουν το νευρικό σας σύστημα και μεταθέτουν την πραγματοποίηση σχεδίων. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μια καινούρια πραγματικότητα, να αλλάξετε τις τακτικές σας και να ορίσετε στόχους οι οποίοι θα σας οδηγήσουν στην πραγματοποίηση ουσιαστικών επιδιώξεων. Μη χάνβετε χρόνο σε αμφιταλαντεύσεις και προσπαθήστε να ξεχωρίσετε το ουσιαστικό από το πρόσκαιρο. Ίσως αυτόν τον μεταβατικό μήνα είναι καλύτερα να μείνετε για λίγο μόνοι, ώστε να είστε σίγουροι για ένα νέο ξεκίνημα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας γεγονότων και ταλαιπωριών. Οι εκλείψεις ευαισθητοποίησαν οικονομικές υποθέσεις και έβγαλαν στην επιφάνεια εκκρεμότητες από το παρελθόν. Παράλληλα η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, δημιούργησε πικρία ή ανασφάλεια και τέλος, κάποιοι άλλοι θα αναγκαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα στο περιβάλλον της οικογένειας. Γενικότερα τις ημέρες αυτές, χειριστείτε τις έξυπνα, υπομονετικά και όχι παρορμητικά. Αισθηματικά μην πιέζετε καταστάσεις αλλά και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα! Πάντως μετά τα μέσα του μήνα οι δυσκολίες θα υποχωρήσουν αρκετά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σας πιέζουν οι καθημερινές σας υποχρεώσεις. Τέλος μην ξεχνάτε ότι μπαίνετε σε μια εποχή που αλλάζει ριζικά στο σκηνικό στον τομέα των σχέσεων, αλλά και στις συνθήκες εργασίας σας!

ΛΕΩΝ:

Είστε από τους πιο εκτιθέμενους αυτήν την περίοδο στο φαινόμενο των εκλείψεων γι αυτό είναι πολύ πιθανόν να ταλαιπωρηθείτε στον τομέα των προσωπικών και των κοινωνικών σας σχέσεων. Παράλληλα κάποιες επιθυμίες σας δεν μπορούν να υλοποιηθούν, κάποιες εντολές σας δεν εκτελούνται και μερικές ανάγκες σας δεν καλύπτονται. Φροντίστε να τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά χωρίς σπασμωδικές κινήσεις και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες μπορεί αργότερα να μετανιώσετε! Στο χέρι σας είναι να αποσοβηθούν δυσάρεστα γεγονότα σε συνεργασίες και στα αισθηματικά σας. Δείξτε ανοχή και υπομονή! Περιοριστείτε σε ότι μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα και μην υπερβάλλετε ούτε σε δράσεις, ούτε σε αντιδράσεις!

Διαβάστε ακόμα:   Ερμής Τετράγωνο με Άρη 11/5.Αναλυτικά πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Προσπαθήστε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την εργασία σας και να μην αντιδικήσετε με ανθρώπους που θα επηρεάσουν την πρόοδό σας! Μην ταξιδέψετε μην πάρετε ρίσκο, μην κάνετε καινούρια ξεκινήματα! Αποφύγετε λόγια και κινήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και θα μπορούσαν να γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις. Ο Άρης στον Τοξότη θα ευαισθητοποιήσει παλιά οικογενειακά προβλήματα και θα τα φέρει στην επιφάνεια. Αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία. Η εpωτική σας ζωή θα διαταραχθεί από ένα επεισόδιο, ή εξ αιτίας μιας θύελλας δικών σας ψευδαισθήσεων. Στην εργασία οι επιδόσεις σας θα είναι άριστες αλλά δεν θα πάρετε την επιβράβευση που ζητάτε, Αυτή θα έρθει αργότερα!

ΖΥΓΟΣ:

Ο Φεβρουάριος δεν είναι άσχημος μήνας για εσάς και οι πλανήτες έχουν μια αρκετά θετική επιρροή στην προώθηση των επιδιώξεών σας. Είναι όμως οι εκλείψεις που θα διαταράξουν την καθημερινότητα και θα πυροδοτήσουν γεγονότα τα οποία ή θα σας απασχολήσουν , ή θα αλλάξουν τα σχέδιά σας. Ασχοληθείτε βασικά με αυτούς που αγαπάτε αλλά δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση στα προβλήματα που έχουν. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτό που σας λένε και μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Γνωριμίες και προσφορές μπορεί να υπάρξουν αλλά αποφύγετε να δεθείτε μαζί τους. Μην εμπλέκεστε σε ασαφείς καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις τα οποία ενδέχεται να πάρουν μεγάλες διαστάσεις αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Είναι ένα πέρασμα δοκιμασίας ο μήνας αυτός και αυτό εξ αιτίας των εκλείψεων που θα συμβούν. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι αυτά που υποψιάζεστε αλλά και για άλλα που δεν έχετε σκεφτεί. Οι αιφνιδιασμοί θα είναι πολλοί και οι ανατροπές αρκετές. Επιστρατεύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες, φανείτε συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, μην απογοητεύεστε όταν ακούτε δηλώσεις που σας ενοχλούν. Προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση αντικειμενικά και ψύχραιμα και μην φθείρετε τον εαυτό σας με άσκοπες παλινδρομήσεις και υποθέσεις. Μη χάνετε καιρό και σκέψεις σε άγχη που δεν οδηγούν πουθενά και τακτοποιήστε εκκρεμότητες που περιμένουν.

Διαβάστε ακόμα:   Τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου; Προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα, προσεκτικά και προνοητικά. Οι εκλείψεις του Φεβρουαρίου αλλάζουν το κλίμα της καθημερινότητας και σας φέρνουν αντιμέτωπους με έκτακτα περιστατικά τα οποία δοκιμάζουν την αντίληψη και την υπομονή σας. Μην απογοητεύεστε αν δεν μπορείτε να επιτύχετε κάτι που θέλετε. Αξιοποιήστε τον Άρη που περνά από το ζώδιό σας δημιουργικά και ελέγχετε τη νευρικότητα και την ανυπομονησία σας. Φροντίστε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας εκ του ασφαλούς και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες. Αναβάλλετε ταξίδια και συμφωνίες εμπορικής φύσεως. Ακούστε τη γνώμη των άλλων αλλά αποφύγετε να απαντήσετε αν η απάντηση έχει ενοχλητικό χαρακτήρα. Αλλαγές θα προκύψουν στα αισθηματικά σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:

Ο δεύτερος μήνας της καινούριας χρονιάς έρχεται να δοκιμάσει την αισθηματική σας ασφάλεια και την οικονομική σας αντοχή. Ίσως κάποια σχέδιά σας ματαιωθούν και αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε μια νέα κατάσταση. Μην προβάλλετε αντιρρήσεις και προσαρμοστείτε σε αυτήν. Φανείτε ψύχραιμοι σε ένα συναισθηματικό πρόβλημα και θεωρήστε μια ιστορία τελειωμένη, αν οι περιπλοκές που παρουσιάζει δείχνουν πως είναι αδύνατον να προχωρήσει. Φανείτε υπομονετικοί στις καθυστερήσεις, αποφύγετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα και μην κλείνετε τώρα οικονομικές συμφωνίες. Ελέγχετε την εκδοχή, να διαρρεύσει ένα μυστικό σας και καταπολεμήστε την πιθανότητα μιας τέτοιας εξέλιξης!

ΙΧΘΥΣ:

Θέματα του παρελθόντος θα ενσκήψουν ξαφνικά στην καθημερινότητά σας. Παράλληλα οι περιστάσεις σας επιστρατεύουν στον επαγγελματικό τομέα όπου πρέπει να αποδείξετε πόσο άξιοι είστε. Και, δυστυχώς οι εκλείψεις αυτής της περιόδου θα σας υποχρεώσουν να αγωνιστείτε μόνοι σας. Οι δυσκολίες ωστόσο είναι περιστασιακές. Έτσι κι αλλιώς η χρονιά θα εξελιχθεί καλύτερα αργότερα, οπότε μη βιάζεστε να βγάλετε από τώρα συμπεράσματα. Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε σε μια μεταβατική εποχή και ότι μέχρι το Μάιο θα περάσετε αρκετά γρήγορα στάδια πειραματισμών αλλά και εξέλιξης. Αισθηματικά δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές, αλλά στο σύνολό του ο μήνας αυτός είναι ακατάλληλος για μεγάλες προσδοκίες!

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top