Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα περάσουν καλά την εβδομάδα που μας έρχεται (26-04/03)!

Κριός
Κινηθείτε προσεκτικά και διακριτικά. Οι οποιουδήποτε είδους σχέσεις σας χρειάζονται να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια και να μην δοκιμαστεί η αντοχή τους με την εμφάνιση νέων ενδιαφερόντων. Νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση από άλλες φορές, αλλά μην την αφήσετε να σας παρασύρει σε περιπέτειες και κινδύνους.Μην επιμένετε σε θέματα που ξέρετε ότι δεν έχετε δίκαιο!

Ταύρος
Η οπτική σας είναι που καθορίζει τη στάση σας. Παραδειγματιστείτε από την σχετική σας εμπειρία και επιχειρήστε τις τομές που έχει ανάγκη η σας, μόνο αν το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασής σας αφορά εσάς τους ίδιους. Πρακτικά και οικονομικά θέματα δείχνουν βελτίωσης, φροντίστε λοιπόν να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν.Αισθηματικά αρκεστείτε στις διαβεβαιώσεις του συντρόφου σας και μην ανοίγετε τα δύσκολα κεφάλαια της σχέσης σας!

Δίδυμοι
Μην σπαταλάτε ενέργεια προσπαθώντας να πείσετε για την ορθότητα των αποφάσεων και των πράξεών σας. Ακολουθείστε το ένστικτό σας, βρεθείτε όπου σας αρέσει, συναναστραφείτε ενδιαφέροντες και εξωστρεφείς ανθρώπους και εν γένει, χαρίστε στον εαυτό σας, παύση ανησυχίας. Ξέρετε πως να δίνετε τον ρυθμό!Να ξέρετε να όριά σας και να μην τα ξεπερνάτε, ούτε για αστείο!

Καρκίνος
Μπορεί να μην είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι καθορίζουν τις , μπορείτε όμως να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διασκεδάσετε. Άλλωστε έχετε ανάγκη από ιδιαίτερε ς στιγμές με τον σύντροφο ή την , αγαπημένους φίλους και γενικότερα ανθρώπους που σας γνωρίζουν καλά και μπορούν να ταυτιστούν μαζί σας. Επιμεληθείτε της κοινωνικής σας ζωής και προσθέστε δράσεις ουσίας!

Διαβάστε ακόμα:   H Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί - «Ο Άρης στον Κριό θα φέρει...»

Λέων
Γύρω σας περιστρέφονται πολλοί και πολλά. Φανείτε εξωστρεφείς και τολμηροί, διασκεδαστικοί και δημιουργικοί, κοινωνικοί και ηγετικοί. Θα χρειαστεί να μετακινηθείτε αρκετά, να αλλάξετε συντροφιές και δραστηριότητες, αλλά να ξέρετε ότι είστε το ίδιο απαραίτητοι σε όλους. Μια οικονομική συμφωνία φαίνεται να σας χαλάει λίγο τη διάθεσή σας καθώς παρεμβάλλονται νέες καθυστερήσεις στην επίτευξή της! Θυμηθείτε ότι και οι άλλοι έχουν δύναμη απέναντί σας!


Επικοινωνήστε, διασκεδάστε, αλλά κρατήστε και αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που σας δημιουργούν έντονους πονοκεφάλους. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και πως για να προσφέρετε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Αισθηματικά εκφράστε τις επιθυμίες σας αλλά φροντίστε όλα να γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Είναι η περίοδος που σας βοηθά να είστε πιο αισιόδοξοι!

Ζυγός
Η αισθηματική σας ζωή δέχεται ευνοϊκές επιδράσεις και θεαματικές επεμβάσεις, ιδιαίτερα για όσους από εσάς εξακολουθείτε να κυκλοφορείτε ελεύθεροι. Έχετε κάθε λόγο λοιπόν να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση η οποία θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε τολμηρά και αποφασιστικά. Φροντίστε μόνο να είστε σίγουροι στις επιλογές σας και μην βιάζεστε να αποκτήσετε την κυριαρχία!Έχετε ακόμα κάποια περιθώρια για διορθωτικές κινήσεις στα οικονομικά σας!

Διαβάστε ακόμα:   Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να γίνουν εγkληματίες λέει νέα έρευνα του FBI

Σκορπιός
Μπορείτε να ελιχθείτε στα προσωπικά και αισθηματικά σας και να αποφύγετε την ένταση που μπορεί να επηρεάσει την καλή σας διάθεση. Φανείτε γενναιόδωροι με τους δικούς σας ανθρώπους, πιο συγκαταβατικοί ως προς τις ανάγκες τους, περισσότερο ανεκτικοί στις απαιτήσεις τους αλλά και πιο σταθεροί στις δικές σας απαιτήσεις. Οικονομικά θα βρείτε τον τρόπο να νιώσετε ασφαλείς, έστω και αν η εβδομάδα ξεκινά με ένταση σε αυτόν τον τομέα. Είστε διορατικοί σε θέματα που οι άλλοι δεν δίνουν προσοχή. Είναι μια από τις ιδιότητες που σας ξεχωρίζει. Εμπιστευθείτε την!

Τοξότης
Στρέψτε όλη την ενεργητικότητά σας προς την κατεύθυνση της προσωπικής σας ασφάλειας. Το μυαλό και όχι η παρόρμηση θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις που σας εξυπηρετούν μακροπρόθεσμα, να καλλιεργήσετε σχέσεις ουσίας και να αποφύγετε οτιδήποτε ελκυστικό μεν, ανούσιο δε. Το τωρινό ανικανοποίητο δεν προβλέπεται να έχει μεγάλη διάρκεια.Αποφύγετε τους ίδιους ανθρώπους και τα ίδια λάθη!


Αιγόκερως
Ξεφύγετε λίγο από υποχρεώσεις, σκεφτείτε μήπως είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι τις δημιουργείτε με τη στάση σας και χαρίστε στον εαυτό σας την χαλάρωση και ξεκούραση που χρειάζεται. Η οικογένεια είναι διαρκώς δίπλα σας, αλλά αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε και άλλα πράγματα, πιο τολμηρά για τον χαρακτήρα σας. Κάποια είδηση θα σας ευχαριστήσει.Βελτιώστε το χώρο που ζείτε! Ανανεώστε το περιβάλλον σας!

Διαβάστε ακόμα:   Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Πηλιάκη μόλις έφυγε από το Πρωινό! Πού βρέθηκε η Όλγα;

Υδροχόος
Η διάθεσή σας είναι μεταβλητή και αυτό οφείλεται στη σημασία που δίνετε σε εξωτερικούς παράγοντες. Σκεφτείτε ότι τίποτα δεν αξίζει όσο η προσωπική σας ηρεμία και ησυχία και πράξτε ανάλογα. Απομακρύνετε ανθρώπους που σας προβληματίζουν, έγνοιες που σας ανησυχούν και γενικά, ότι δεν πρόκειται να λυθεί, είτε το προσπαθήσετε, είτε όχι. Πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας και υποστηρίξτε αποτελεσματικότερα το συμφέρον σας!

Ιχθύες
Δείχνετε περισσότερο αποφασισμένοι από άλλες φορές να υποστηρίξετε τις ανάγκες σας και να βάλετε σε τάξη τα αισθήματα και τις σχέσεις σας. Αυτήν την περίοδο όμως φροντίστε να χαλαρώσετε, να δείξετε το καλό σας πρόσωπο σε όσους σας αγαπούν και να γίνετε και πάλι ο άνθρωπός τους. Πολλά γίνονται χωρίς να ακούγονται και θα πρέπει να εμπιστευτείτε και πάλι το ένστικτό σας.Επιδείξτε σύνεση και αυτοσυγκράτηση στην εργασία και στη διαχείριση των οικονομικών σας!

Πηγή: oroskopos.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top