Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Τετράγωνο Άρη με Ποσειδώνα 27/4! – Φέρνει θετική ενέργεια και διάθεση για επικοινωνία!

Ζώδια σήμερα: Από τις 31 Μαρτίου 2019 και μέχρι τις 16 Μαΐου, ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους όπου και μας προσδίδει μια φυσική νεανικότητα, θετική ενέργεια και διάθεση για επικοινωνία, μάθηση και φλερτ. Αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις!

Ο Άρης στους Διδύμους διευκολύνει θέματα οργάνωσης ταξιδιών, σπουδές και γενικά δραστηριοποιούμαστε εύκολα και άμεσα μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι γινόμαστε πιο εξωστρεφείς και δεκτικοί στο να λάβουμε πληροφορίες, να γνωρίσουμε κόσμο και να ανταλλάξουμε ιδέες και το αποτέλεσμα είναι να ξεφύγουμε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Ο Άρης στους Διδύμους μας φέρνει πιο κοντά σε στενούς φίλους και συνεργάτες , επιδιώκουμε να συναντήσουμε συγγενικά αγαπημένα άτομα και να συσφίξουμε γενικά τις σχέσεις μας.Ο Ποσειδώνας είναι στο υδάτινο σπίτι του, στους Ιχθύες και επηρεάζει τη συναισθηματική κατάσταση των μεταβλητών ζωδίων που έχουν γεννηθεί στο β δεκαήμερο. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πλησιάζουμε το όνειρο με το τρακ και την αφέλεια του πρωτάρη και είμαστε πιο ευκολόπιστοι και αφελείς γιατί θέλουμε να ζήσουμε το συναίσθημα μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου 2019 ανάμεσα στον Άρη και στον Ποσειδώνα επηρεάζει αρκετά τον ψυχισμό μας, καταβάλλοντας μας αρχικά σωματικά και πιθανόν να νιώθουμε ατονία και έντονη κούραση. Η ερωτική μας ζωή και σχέση πιθανόν να περάσει σε φάση αμφισβήτησης και να απογοητευτούμε καθώς οι προσδοκίες μας δεν φαίνεται να εκπληρώνονται.

Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες , Παρθένοι και Ιχθύες του β δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες γύρω από την μοίρα 18η των αντίστοιχων ζωδίων.

Διαβάστε ακόμα:   Τα ζώδια και ο ρόλος του"θύματος" σε μια σχέση - Πως θα τον αποφύγεις

Κριός: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει αρνητικά τον ψυχισμό σας, πιθανόν να αισθανθείτε ατονία και κούραση και θα έχετε μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση και απομόνωση. Ωστόσο και λόγω των υποχρεώσεων, συμμετέχετε σε δραστηριότητες και υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης κυρίως μέσα από υπογραφές συμβολαίων και αγοραπωλησίες. Πιθανή απώλεια χρημάτων και μια τάση για ατυχήματα. Τέλος, οι συναισθηματικές σας επιλογές κρύβουν απογοητεύσεις.

Ταύρος: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει την ψυχολογία σας γιατί θα αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες, έκτακτα έξοδα και θα φορτωθείτε βάρη με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας ή την εκπλήρωση ενός σχεδίου σας. Πιθανόν ακυρώσεις υποσχέσεων και κρίσιμες αναβολές. Η συναισθηματική σας ζωή πάει πίσω και δεν ασχολείστε αρκετά με το ταίρι σας.

Δίδυμοι: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τις επαφές σας, δυσκολεύει την επικοινωνία με τα άτομα που συνεργάζεστε και γενικά δυσχεραίνει το κλίμα μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Πιθανόν να εξαπατηθείτε ή να νιώσετε ότι δεν λαμβάνετε όσα σας έχουν υποσχεθεί με αποτέλεσμα να αποχωρήσετε από μια δυσλειτουργική εργασιακή σχέση. Η συναισθηματική σας ζωή κρύβει παγίδες και μυστικά.

Καρκίνos: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα δυσκολεύει θέματα σπουδών, πιθανόν να υποστείτε μια ταλαιπωρία σχετικά με ένα νομικό ζήτημα με αποτέλεσμα να αφοσιωθείτε σε υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε όσο θέλετε τις γιορτές. Άγχος σας καταβάλει και ψάχνετε τρόπους εκτόνωσης. Πιθανή ατονία ή ίωση. Η συναισθηματική σας ζωή μένει στάσιμη καθώς δεν έχετε το χρόνο ή τη διάθεση να ασχοληθείτε με το ταίρι σας.

Λέων: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα είναι αρκετά επιβαρυντικό για την επίλυση οικονομικών ζητημάτων, ίσως προσδοκούσατε να βρεθείτε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον ή είχατε στηριχθεί σε υποσχέσεις τρίτων που φαίνεται να μην σας στηρίζουν. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και μην αφήνετε τα πάντα στην τύχη. Η συναισθηματική σας ζωή είναι περίπλοκη.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα : Σελήνη στον Κριό: Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Παρθένος: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σας γιατί έχετε να αντιμετωπίσετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα και να αντεπεξέλθετε και σε οικογενειακές υποχρεώσεις. Πιθανόν το κλίμα με τα οικογενειακά σας πρόσωπα ή στον γάμο σας να είναι επιβαρυμένο με αποτέλεσμα να χάνετε την ψυχραιμία σας και να γίνουν σοβαρά επικοινωνιακά λάθη. Η συναισθηματική σας ζωή μπάζει νερά..

Ζυγός: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα θα πιέσει την καθημερινότητα σας, νιώθετε ατονία και πιθανόν λόγω κούρασης να σας έχουν εγκαταλείψει οι δυνάμεις σας με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με πρόσωπα που συνεργάζεστε, συναδέλφους ή το αφεντικό σας καθώς ενδέχεται να απογοητευτείτε και να ακυρωθούν κοινές συμφωνίας. Η συναισθηματική σας ζωή δεν εξελίσσεται λόγω υπαρκτών εμποδίων.

Σκορπιός: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα κρύβει εξαπατήσεις και σας φορτώνει αρνητικά συναισθήματα σχετικά με την ερωτική σας ζωή και νιώθετε πως πρέπει να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες διεκδίκησης μιας ιδιόμορφης ιστορίας που σας είχε συναρπάσει. Προσοχή σε δάνεια και οφειλές που μένουν απλήρωτα, προσπαθήστε να είστε τυπικοί στην εξόφληση των οικονομικών σας θεμάτων. Γενικά απογοήτευση. Η συναισθηματική σας ζωή παραμένει αντιφατική.

Τοξότης: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα επιδρά βασανιστικά και ουσιαστικά σας στερεί συναισθήματα ελπίδας καθώς πρέπει να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και μια σχέση ζωής μπαίνει σε αμφισβήτηση. Παραμείνετε όσο μπορείτε ψύχραιμοι στην κριτική που θα δεχτείτε και αποφύγετε να νιώσετε ότι δεν σας κατανοούν ή αγαπάνε.. Η συναισθηματική σας ζωή οδηγεί σε αρνητικές σκέψεις.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτά τα ζώδια γοητεύονται από την ευφυΐα

Αιγόκερως: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα σας αναγκάζει να δεχτείτε αλήθειες, να σταματήσετε χαοτικές σκέψεις και να δείτε την πραγματικότητα έτσι όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε. Πιθανόν να έχετε προχωρήσει σε άσκοπες αγορές ή να έχετε υπογράψει συμφωνίες που δεν φαίνεται να τηρούνται . Εξαπατήσεις, συγκρούσεις με συγγενικά σας πρόσωπα δημιουργούν διλήμματα και δεν θα μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη. Η συναισθηματική σας ζωή πιέζεται από αρνητικές αποκαλύψεις.

Υδροχόος: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει αρκετά έξοδα, θα περάσετε μια κρίση ανασφάλειας και θα νιώσετε ότι σας εγκαταλείπουν φίλοι και δικά σας πρόσωπα με αποτέλεσμα να πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σας μόνοι σας και χωρίς βοήθεια. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να σας προβληματίζει αρκετά καθώς οι επιλογές σας συγκρούονται με το περιβάλλον σας και θα πρέπει να απολογηθείτε. Γενική πίεση, ανασφάλεια και συναισθηματικοί εκβιασμοί.

Ιχθύες: Το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει διλήμματα, ατονία , κούραση και θολή σκέψη με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας και να κατηγορηθείτε για ασυνέπεια και λάθους χειρισμούς. Προσοχή σε συζητήσεις που αφορούν κληρονομικά ζητήματα για να μην έρθετε σε ρήξη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η συναισθηματική σας ζωή θα σας απογοητεύσει. Παραμείνετε ψύχραιμοι μπροστά στις νέες εξελίξεις

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΖΩΔΙΑ

To Top