Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Tι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει τώρα η δυναμική να ωφεληθείτε από τις κοινωνικές επαφές σας και τη διπλωματική επικοινωνία!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είσαι σίγουροι για τον εαυτό σας.

Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε σας φέρνει τύχη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να θέλετε να πάτε κομμωτήριο ή να αγοράσετε νέα ρούχα, το θέμα είναι ότι είστε ικανοποιημένοι με το παρουσιαστικό σας και θέλετε να το αναδείξετε.

ΛΕΩΝ

Θα θέλετε να ξεκουραστείτε και θα είστε πιο ευάλωτοι όσο αφορά τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε νέες ενδιαφέρουσες προσωπικές προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η παγερή συμπεριφορά των άλλων θα είναι αποτρεπτική αλλά με σωστή διαχείριση θα μπορέσετε να βρείτε τους παλιούς σας ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να βρείτε πιο ευχάριστους τρόπους για να λειτουργείτε στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ικανότητά σας να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια είναι πολύ χρήσιμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ πιθανόν για κάποιους λόγους να μπει ένα εμπόδιο από την οικογένεια, σε μία επιδίωξη σας επαγγελματική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε μια σημαντική σας απόφαση ίσως να παίξει σοβαρό ρόλο ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Αρχίστε να σχεδιάζετε ένα δραστήριο σαββατοκύριακο, με τους φίλους ή το ταίρι σας.

Η τεχνική του φιλιού σε κάθε !

Λατρεύουμε να ασχολούμαστε με τα ζώδια και ότι αφορά αυτά! Σας βρήκαμε λοιπόν πως φιλάει το κάθε ζώδιο από τον ζωδιακό κύκλο και ποια τεχνική χρησιμοποιεί το καθένα! Το κάθε ζώδιο έχει μελετημένη ή αυθόρμητη τεχνική στο φιλί του!Το πρώτο φιλί φανερώνει πολλές πτυχές του πραγματικού χαρακτήρα ενός ατόμου, μεγάλη επίδραση έχει το ζώδιο του, ανακαλύπτεις αν ανήκει στα ζώδια του νερού, της φωτιάς, του αέρα ή της γης. Κάποιοι θέλουν τις συνθήκες βατές ισορροπημένες και προσγειωμένες, σε άλλους όμως αρέσουν τα δύσκολα προσπαθούν να ακινητοποιήσουν ή να αιφνιδιάσουν για να είναι ελεγχόμενες οι αντιδράσεις του προσώπου που επιχειρούν να φιλήσουν.

Για δείτε ποια ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο σ3 ξ!

ΚΡΙΟΣ

Έντονο, παθιασμένο και αποκαλυπτικό είναι συνήθως το πρώτο φιλί που δίνει ένας Κριός, άλλοτε μπορεί να είναι εντελώς απρόοπτο στοχεύοντας στο ξάφνιασμα, άλλοτε όμως φροντίζει να είναι πολύ καλά οργανωμένο επιθυμώντας την απόλυτη κατάκτηση. Το φιλί ενός Κριού δεν είναι ποτέ ανούσιο γρήγορο ή επιφανειακό, δίνει μεγάλη σημασία σε αυτήν την κίνηση, δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να έρθει πολύ κοντά στο πρόσωπο που επιθυμεί, ουσιαστικά αυτό που θέλει είναι να εκδηλώσει το συναίσθημα του, να κάνει τη στιγμή δυνατή και αξέχαστη. Θα βρει τον τρόπο να δώσει ένταση στις συναισθηματικές χορδές, το φιλί του θα αποτελέσει την αρχή για να περάσει σε πιο θερμές εκδηλώσεις. Ο Κριός θέλει να ακινητοποιεί, να ξαφνιάζει και να τα κατακτά, σίγουρα το φιλί που θα δώσει δε θα ξεχαστεί εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο φιλί ενός Ταύρου συνήθως είναι επακόλουθο μιας τρυφερής αγκαλιάς, μιας αποκαλυπτικής κουβέντας που άκουσε, ή μιας τρυφερής στιγμής. Ο Ταύρος κινείται αργά, το έδαφος το θέλει σίγουρο και σταθερό, δεν θα τολμήσει με ένα απρόοπτο φιλί να εξακριβώσει αν υπάρχουν αισθήματα, αντιθέτως όταν σιγουρευτεί ότι υπάρχει αμοιβαίο συναίσθημα τότε θα προχωρήσει στη σωστή κίνηση. Είναι τύπος θερμός και ρομαντικός, το πρώτο του φιλί το θέλει μέσα σε μια ανάλογη ατμόσφαιρα, το άγγιγμα του θα εκπέμπει αυτό ακριβώς που νιώθει. Ίσως να χρειαστεί υπομονή μέχρι κάνει την πρώτη κίνηση ένας Ταύρος, αρχικά δυσκολεύεται στις εκδηλώσεις, δεν αγαπάει τις ριψοκίνδυνες κινήσεις, το φιλί του θα το δώσει την κατάλληλη στιγμή στον κατάλληλο χώρο.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια, σχέσεις και ο ιδανικός άντρας για σένα! Ποιο είναι το ζώδιο που σου ταιριάζει καλύτερα;

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται το πρώτο φιλί ενός Δίδυμου να εμφανιστεί τη στιγμή που έχει ανοιχτεί μια συζήτηση και τα χείλη είναι απασχολημένα με λέξεις. Με ξαφνικό πρόσχαρο και ανέμελο τρόπο θα φιλήσει ένας Δίδυμος, είτε γιατί θέλει να ξαφνιάσει, είτε γιατί θέλει να αποσυντονίζει τη συζήτηση για να πάει το θέμα εκεί που θέλει εκείνος. Δε θα την οργανώσει την κίνηση, θα είναι αυθόρμητη ζωηρή και ανυποψίαστη, σε αυτές τις περιπτώσεις του αρέσει να ξαφνιάζει και να εκπλήττει, γενικά στις ερωτικές του εκδηλώσεις θέλει αμεσότητα και ενθουσιασμό. Είναι πολύ πιθανόν το πρώτο του φιλί να συνοδεύεται και από ένα χιουμοριστικό σχόλιο έτσι για να σπάσει την αμηχανία και να βοηθήσει στη συναισθηματική χαλάρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος για να φιλήσει χρειάζεται οπωσδήποτε δυο πράγματα, ρομαντική ατμόσφαιρα και συναισθηματική εμπιστοσύνη. Λόγω της ανασφάλειας του αποφεύγει τα απότομα τα ξαφνικά και τα απρόοπτα, το πρώτο του φιλί θα το δώσει όταν νιώσει πως το συναίσθημα είναι υπαρκτό, είναι αμοιβαίο, και δεν πρόκειται για κάτι ανούσιο. Συνήθως περιμένει η πρώτη κίνηση να γίνει από την άλλη πλευρά, ωστόσο αν δει πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος τότε θα τολμήσει να προχωρήσει και να εμβαθύνει. Συναισθηματικό είναι το φιλί που θα δώσει ένας Καρκίνος, θα είναι αντιπροσωπευτικό των αισθημάτων των αλλά και των βλέψεων του. Οι κινήσεις του δεν είναι επιπόλαιες πολύ περισσότερο δε το πρώτο του φιλί, είναι μια πράξη που ξέρει πως θα πρωταγωνιστεί στις αναμνήσεις του.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας που πάντα θέλει να ξεχωρίζει και να αφήνει το στίγμα του φροντίζει το πρώτο του φιλί να είναι εντυπωσιακό. Η κίνηση θα είναι φλογερή, απρόοπτη, ίσως και κάπως ευγενικά επιθετική, θα βρει τον τρόπο να αφοπλίσει και να ακινητοποιήσει. Του αρέσει να έχει το πάνω χέρι γι αυτό στόχο θα έχει να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης ή πρωτοβουλίας. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν τη στιγμή που θα σε φιλήσει ένας Λέοντας να μην το περιμένεις, να σε εκπλήξει η εκδηλωτικότητα του, να σε στριμώξει η ορμητικότητα του. Έχει το ταλέντο να προσφέρει αξέχαστες στιγμές, δεν βγαίνει εύκολα από την μνήμη το πρώτο φιλί ενός Λέοντα, ειδικά όταν είναι ερωτευμένος και έτοιμος να τα δώσει όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στρωμένο το θέλει το έδαφος για να φιλήσει ένας , ως ζώδιο της γης πιθανότατα να το πάει βήμα βήμα, πρώτα θα πλησιάσει, ύστερα θα αγκαλιάσει, μετά θα δώσει τη σωστή θέση στο πιγούνι του, ε! και στο τέλος μάλλον την κατάληξη του φιλιού θα την δώσει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Δεν του αρέσουν τα γρήγορα τα αιφνιδιαστικά και τα αυθόρμητα, όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και στο φιλί του θέλει τη σειρά του, τη μεθοδικότητα του και την τακτική του σκέψη. Το πρώτο του φιλί δεν το θεώρει δοκιμή αλλά αποτέλεσμα, γι αυτόν είναι μια συναισθηματική κίνηση που φανερώνει αυτό που νιώθει, είναι ουσιαστικά μια υπόσχεση που ανοίγει δίοδο για περεταίρω εκδηλώσεις αγάπης.

ΖΥΓΟΣ

Διαβάστε ακόμα:   Τα 5 ζώδια που είναι οι Μεγαλύτεροι Ψεύτες. Μαντέψτε ποιο είναι το Πρώτο

Ναι μεν τα μοιράζει εύκολα τα φιλιά του ένας Ζυγός και να δίνει απλόχερα, ωστόσο το πρώτο του φιλί θέλει να έχει κάτι το ιδιαίτερο, θέλει να είναι φορτισμένο με το απόλυτο συναίσθημα, σε καμιά περίπτωση δεν το θέλει γρήγορα αγχωμένο ή επιφανειακό. Θα την νιώσεις την θερμότητα ενός Ζυγού τη στιγμή που θα σε φιλήσει, το κλίμα θα εκπέμπει ρομαντισμό, η κίνηση του θα είναι ξεκάθαρη φλογερή και αποκαλυπτική. Ο Ζυγός έχει το ταλέντο να μεταδίδει με το φιλί του την ένταση του συναισθηματικού του κόσμου, θα σφραγίσει αυτή τη κίνηση με μια αισθησιακή ανάμνηση. Δεν κάνει περικοπές στο πάθος του, αυτό που νιώθει το εκδηλώνει, βρίσκει τον τρόπο να σε παρασύρει και να χάνεις τον προσωπικό σου έλεγχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πριν φιλήσει ένας Σκορπιός θα φροντίσει πρώτα να περικυκλώσει, να αιφνιδιάσει και να ακινητοποιήσει. Τη στιγμή που σε φιλά ένας Σκορπιός δεν αποκλείεται να νιώσεις πως με έναν μαγικό τρόπο χέρια και πόδια είναι δεμένα. Σε πελαγώνει η αφοπλιστική του ενέργεια, παραδίνεσαι στο πάθος της στιγμής χωρίς εξηγήσεις μόνο με απορίες. Ο Σκορπιός φιλάει για να εξακριβώσει αν υπάρχει αμοιβαία έλξη, χημεία, πάθος, ένταση. Το πρώτο φιλί για έναν Σκορπιό έχει ουσία και νόημα, θα εκδηλώσει αυτό που αισθάνεται, θα δώσει μεγάλη σημασία σε αυτό που θα νιώσει μετά το φιλί. Ένα άγγιγμα στα χείλη ποτέ δεν είναι αρκετό για έναν Σκορπιό, ένας χαρακτήρας τόσο ερωτικός και κτητικός δεν θα αρκεστεί μόνο σε ένα απλό φιλί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλών ειδών είναι τα φιλιά που δίνει ένας Τοξότης, δεν αποκλείεται το πρώτο φιλί να είναι κάπως παιχνιδιάρικο, ανέμελο και αρκετά αυθόρμητο. Ο Τοξότης δεν θέλει να αγχώνεται, να περιορίζεται, και να προβληματίζεται, προκειμένου να μην πέσει στην παγίδα του άγχους γι αυτό ίσως να μην δώσει σημασία στην αξία του πρώτου φιλιού. Τι πρώτο τι δεύτερο τι τρίτο, σημασία γι αυτόν έχει να υπάρχει έλξη, να εκδηλώνει ελεύθερα αυτό που αισθάνεται, το ουσιαστικά είναι να υπάρχει κλίμα ευχάριστο πρόσχαρο και οικείο. Οτιδήποτε κάνει θέλει να είναι διασκεδαστικό και απελευθερωμένο αυτή την τακτική κρατά και στο φιλί του, θα βρει τρόπο να τερματίσει το πρώτο του φιλί με ένα πλατύ χαμόγελο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε σκέψεις μπαίνει ο Αιγόκερως προκειμένου να πάρει την απόφαση να κάνει την πρώτη κίνηση. Σε αυτήν την περίπτωση δεν συμπεριφέρεται παρορμητικά ή επιπόλαια, απουσιάζει ο αυθορμητισμός γιατί δεν θέλει να κάνει κανέναν απόλυτο λάθος. Επειδή ο Αιγόκερως δεν ξεπερνά εύκολα τις αποτυχίες φοβούμενος να μην απογοητεύσει ή απογοητευτεί αργεί να δώσει το πρώτο φιλί. Αρκετές φορές θα το σκεφτεί και άλλες τόσες θα το αναβάλει ή θα το καθυστερήσει, ώσπου να βρει την κατάλληλη στιγμή πολύ πιθανόν να έχει γίνει ήδη η κίνηση από το άλλο πρόσωπο. Αισθησιακό παθιασμένο και έντονο θα είναι το φιλί που θα καταφέρει τελικά να δώσει ένας Αιγόκερως, επειδή δυσκολεύεται στις συναισθηματικές λέξεις γι αυτό έχουν ένταση οι πράξεις του.

Διαβάστε ακόμα:   Η Άση Μπήλιου δίνει τα «φώτα» της για το 2020! Τέσσερα ζώδια σε φουρτούνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει σημασία και αξία για έναν Υδροχόο το πρώτο φιλί, θέλει να αφήσει μια πολύ καλή ανάμνηση γι αυτό το κρυφό-οργανώνει, δεν το αφήνει και τόσο στην τύχη του, παρά το ότι θέλει να φανεί το ακριβώς αντίθετο. Θα βρει τρόπο να εκπλήξει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, εσκεμμένα θα το κάνει κάπως απρόοπτο, στοχεύει στο ξάφνιασμα και στον αιφνιδιασμό. Με λίγα λόγια σκηνοθετημένα παρορμητικό θα είναι το φιλί που θα δώσει ένας Υδροχόος, δεν θα λείπει η ένταση, θα πρωταγωνιστεί το πάθος. Ο Υδροχόος θέλει να πρωτοτυπεί και να προκαλεί ενθουσιασμό γι αυτό θα φροντίσει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ούτως ώστε το πρώτο φιλί που θα δώσει να γαντζωθεί για τα καλά στη μνήμη σου.

ΙΧΘΥΣ

Τρυφερό οικείο και ιδιαιτέρως συναισθηματικό είναι το πρώτο φιλί που θα δώσει ένας Ιχθύς, συχνά συνοδεύεται με μια τρυφερή αγκαλιά και έναν θερμό λόγο ή ένα εγκάρδιο χαμόγελο. Ως κλασικός ρομαντικός χαρακτήρας δεν του αρέσει το βιαστικό και το πρόχειρο, έχει μεγάλη σημασία γι αυτόν η στιγμή που θα δοθεί το πρώτο φιλί και που ουσιαστικά θα αποτελέσει το μεγάλο ναι για την αρχή μιας ερωτικής σχέσης. Υποσχέσεις αγάπης και σταθερότητας δίνει με το φιλί του ένας Ιχθύς, είναι μια συγκαταβατική ενέργεια με αξία και νόημα. Πολύ συχνά τα πρώτα φιλιά έχουν ως επακόλουθο θερμές εξομολογήσεις καρδιάς, το σκηνικό θα είναι συναισθηματικό και ιδιαιτέρως ρομαντικό.

Ζώδια και σχέσεις: Ποια ζώδια είναι επιρρεπή σε ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα ή ακόμα και σε πολύγωνα;
Το ξέρετε;; Κι όμως υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία μπλέκουν εύκολα σε ερωτικά τρίγωνα!

Κι ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν το άλλο τους μισό, μερικοί γίνονται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

Οι επιρρεπείς στα ερωτικά τρίγωνα είναι οι εξής:

Δίδυμος

Εδώ δεν έχουμε μόνο τρίγωνα, αλλά και τετράγωνα, γενικότερα πολύγωνα, αφού ο Δίδυμος έχει την τάση να δημιουργεί καταστάσεις από τις οποίες πάντοτε φεύγει πρώτος τρέχοντας αφού κάνει τη ζημιά και αφήνει τους υπόλοιπους να πληρώσουν το λογαριασμό. Ο Δίδυμος όταν γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, δηλαδή συνέχεια, συμπεριφέρεται σαν : Kάνει τις ακαθαρσίες, τις κουκουλώνει όπως όπως και πάει να φάει σε άλλο σπίτι.

Σκορπιός

Καλά ερωτικό τρίγωνο χωρίς Σκορπιό, είναι Μάρτης δίχως Σαρακοστή: Aπλά δε γίνεται -καλή ώρα μια και τη διανύουμε κιόλας. Ο Σκορπιός επειδή δε μπορεί να αντέξει την υπερβολική του σ3 ξουαλικότητα, ούτε να τη διοχετεύσει σε ένα και μόνο άτομο, εμπλέκεται ερωτικά με πολλά ταυτόχρονα και εκτονώνεται δημιουργώντας φυσικά προβλήματα τριγύρω του. Σαν το Δίδυμο αλλά με άλλο ζώδιο.

Ιχθύς

Αυτή η σιγανοπαπαδιά του ζωδιακού ενσαρκώνει το αουτσάιντερ που γίνεται φαβορί σε τέτοιες περιπτώσεις: Eκεί που νομίζεις πως έχεις δίπλα σου έναν πιστό σύντροφο που σε αγαπάει και δεν έχει για άλλο πρόσωπο, ξαφνικά μαθαίνεις ότι έχει άλλη μια οικογένεια στην Αργεντινή. Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι και ειδικά στην περίπτωση ενός Ιχθύ που είναι μανούλα στο να σφηνώνει ανάμεσα σε ανυποψίαστα .

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΖΩΔΙΑ

To Top